Donk diye kafayı vurdu

Porto’dan sonra 72 saat geçmeden hem seyahat, hem mağlubiyet, hem de yorgunluk... Bizim için güzel bir galibiyet oldu. Gole kadar 30 orta yapmışız. Bir formül bulmamız gerektiğini düşündük Donk'u ileri attık, o da ortaya 'Donk' diye kafa vurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2018 Güncelleme 07 Ekim 2018, 03:21
Donk diye kafayı vurdu

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 8. haftasında Antalya deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da teknik patron Fatih Terim karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Porto'dan 72 saat geçmeden, hem seyahat, hem mağlubiyet, hem yorgunluk... İyi bir galibiyet oldu" dedi.

Kalemizde pozisyonları yok
Terim, şöyle devam etti: "Her şeye rağmen oyunun tek hakimi Galatasaray! Kalemizde pozisyon da hatırlamıyorum, varsa bile o kadar olacak. Oyuncularımı mücadelesi için kutluyorum. Kritik 3 puandı"

Bir formül bulmamız gerekti
"Gole kadar 30 orta yapmışız. Buna bir formül bulmamız gerektiğini düşündük. Maicon'u bir maçta daha koymuştuk. Donk'u da ileriye attık, o da ortaya 'Donk' diye kafa vurdu ve golü bulduk"

ŞAPKADA HAYVAN KALMADI!
Bu arada Terim, bir gazetecinin "Yine şapkadan tavşan mı çıkarttınız" şeklindeki soruya "Valla şapkadan çıkartacak hayvan kalmadı" cevabını verince herkes kahkahalara boğuldu.