Galatasaray'da Emre Akbaba depremi

Erzurum maçında ayak baş parmak tarak kemiği kırılan Emre Akbaba dün ameliyat oldu. Yıldız futbolcudan adeta kara haber geldi. Sağlık kurulu, genç yıldızın dönüş tarihini teknik heyete 4-5 ay olarak bildirdi. Emre böylece kesin olarak ilk devreyi kapatmış oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2018 Güncelleme 01 Ekim 2018, 02:17
Galatasaray’da Emre Akbaba depremi

İÇİNDEKİLER

Kritik Porto deplasmanının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Emre Akbaba depremi yaşanıyor... Erzurumspor maçında sakatlanan ve sağ ayak baş parmak tarak kemiği kırılan yıldız futbolcu dün bıçak altına yattı. Emre'nin dönüşünün 2 ayı da geçeceği belirlendi.

İLK DEVREDE KESİN YOK!
Sağlık kurulunun ameliyat sonrası teknik heyete rapor sunduğu ortaya çıktı. Rapora göre Emre'nin forma giymesi en az 4 ayı bulacak. Bu durumda milli futbolcu kesin olarak devreyi kapatacak.



TERİM'İN PLANLARI ALT ÜST
Bu durumda Emre en iyi ihtimalle şubat ayı başında sahada olacak. Ancak dönüşün Mart ayına sarkmasından endişe ediliyor. Yaşanan bu gelişme teknik direktör Fatih Terim'in de hesaplarını alt üst etti.

ALTERNATİF İSİMLER BELLİ
Tecrübeli hoca Emre'nin dönüşüne kadar 10 numara pozisyonunda Belhanda'nın dışında Feghouli ve Ndiaye'yi de kullanacak. Terim bazı maçlarda mecburiyetten 4-4-2 sistemine dönebilir.