Otoriteler Cocu'nun geleceğini değerlendirdi

Gürcan Bilgiç: Şampiyonluk istiyorsan Cocu’yu göndermen lazım... Yarışmacı bir hoca değil... İlker Yağcıoğlu: Taraftar Ersun Yanal diye bağırıyor. İlk yenilgi olmasa bile bir sonrakinde Cocu gidecek gibi duruyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2018 Güncelleme 27 Eylül 2018, 04:25
Otoriteler Cocu’nun geleceğini değerlendirdi

İÇİNDEKİLER



Süper
Lig'de 6 hafta sonunda 7 puan toplayan ve F.Bahçe tarihinin en kötü başlangıçlarından birine imza atan Phillip Cocu'yu otoritelere sorduk... Otoriteler, Hollandalı çalıştırıcının F.Bahçe'ye bir şey veremeyeceğini belirtti. Yazarlar, "Cocu'nun oynattığı futbol ortada... Cocu yarışmacı hoca değil. Taraftarın ona güveni kalmadı" yorumları yaptı.


COCU YARIŞMACI HOCA DEĞİL
Gürcan Bilgiç: Cocu yarışmacı bir hoca değil. Fener'in Cocu ile şampiyon olması çok zor. Eğer şampiyonluk istiyorsan Cocu'yu göndermen lazım. Ama oyuncu satacağım borcu azaltacağım diyorsan taraftar istedi diye hoca göndermeyeceksin.


TARAFTARIN GÜVENİ KALMADI
İlker Yağcıoğlu: F.Bahçe taraftarının Cocu'ya olan inancı sona ermiş. Bu yüzden olası ilk puan kaybında ya da ikincisinde sanki Cocu gidecek ve yerine Ersun Yanal gelecekmiş gibi duruyor. Rize va Başakşehir maçları onun kaderini belirleyecek.



​OYNATTIĞI FUTBOL ORTADA...
Hayri Ülgen: F.Bahçe Teknik Direktörü Cocu, göreve geldiğinden beri sadece 45 dakika takımına iyi futbol oynatabildi. Bu kadar büyük bir takımın daha iyi futbol oynaması lazım. Cocu geldiğinden beri olumlu futbol oynatamadı.


COCU'YA BAŞTAN KARŞIYDIM!
Ömer Üründül: Cocu'ya baştan iyimser bakmadım. Çünkü Hollandalı hocaların Türkiye'deki performansları ortada. Tablo ortada... 6 maçta 11 puan kayıp var. Cocu, 'Zamana ihtiyacım var' diyor ama sürekli takımla oynuyor.


OYUNCULARINI KULLANAMIYOR
Oktay Derelioğlu: Sezon başında Comolli ile Cocu'yu getirmeyecektin... Oynattığı futbol çok ümit verici değil. Cocu oyuncularından çok iyi faydalanamıyor. Kullanamıyor onları. Ama hoca değişikliğinin de bir maliyeti var. Bu da büyük sorun.