Kartal irtifa kaybediyor

Siyah-Beyazlılar zorlu deplasmanda ilk yarıyı şut çekmeden tamamladı. Ancak 52. dakikada Babel sahne aldı... Bitime 4 dakika kala Bursaspor’un yeni transferi Sakho golü attı. Kartal böylece çok önemli bir fırsatı kullanamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2018 Güncelleme 03 Eylül 2018, 01:47
Kartal irtifa kaybediyor

İÇİNDEKİLER

Kartal fırsatı kullanamadı... Beşiktaş, şampiyonluk yolundaki rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yenildiği haftada Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. 10. dakikada Bursaspor gole yaklaştı. Furkan Soyalp'in ara pasıyla topla buluşan Lima golle burun buruna kaldı. Ama Karius iyi bir kurtarış yaptı.

BABEL'DEN ŞIK BİR TEK VURUŞ
Karşılaşmanın
ilk yarısı 0-0 eşitlikte sonuçlandı. 52. dakikada Beşiktaş golü buldu... Topu kendi yarı sahasından alan Oğuzhan başarılı bir dripling yaptı. Ara basında Babel tek vuruşla golü attı: 0-1.

NEGREDO POZİSYONU HARCADI
54. dakikada Negredo gole yaklaştı. Sol çaprazdan şutunu kaleci Okan kurtardı. 81. dakikada Bursaspor ceza sahasında oluşan karambolde Negredo istediği vuruşu yapamayınca pozisyonu değerlendiremedi.

YENİ TRANSFER GOLÜNÜ ATTI
86. dakikada Bursaspor eşitliği yakaladı. Soldan Yusuf'un ortasına ön direkte Diafra Sakho dokundu ve skor 1-1 oldu. 90+3'te Adriano vurdu, top savunmadan döndü. Karşılaşma böylece 1-1 sona erdi.