İmza şov başlıyor

“Kucka imzaya kaldı. Birkaç güne biter. Junuzovic bir aksilik çıkmazsa Trabzonspor’da. Medel için Inter’le anlaştık. Visca ile görüşüyoruz”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Temmuz 2017 Güncelleme 06 Temmuz 2017, 01:42
İmza şov başlıyor

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezon 50'nci yılında şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor'da transfer çalışmalarına hız verildi. A Spor'da yayınlanan 'Transfer Günlüğü' programına konuk olan Başkan Muharrem Usta, oldukça önemli açıklamalar yaptı. İtalyan devi Milan'ın yıldız orta saha oyuncusu Juraj Kucka ve kulübü Milan'la her konuda anlaştıklarını ifade eden Usta, "Artık sadece imzalar kaldı." diyerek taraftarlara müjdeyi verdi. Slovak orta sahanın birkaç gün içinde kampa katılması bekleniyor. Werder Bremen'in Avusturyalı orta sahası Zlatko Junuzovic'le yürütülen görüşmeler hakkında da bilgi veren Başkan Usta, "Oyuncu ile her konuda anlaştık. Kulübüyle küçük bir fark kaldı. Junuzovic'te de olağanüstü bir durum olmadıkça imzalar atılacaktır. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." açıklamasını yaptı.

MEDEL İÇİN INTER'LE ANLAŞMA SAĞLADIK
Inter'in Şilili savunma oyuncubu Gary Medel ile de temaslarının devam ettiğini belirten Muharrem Usta, "Gary Medel için kulübüyle anlaştık. Oyuncuyla bugün görüşmelere başladık. Medel ile anlaşamazsak alternatifimiz hazır." dedi. Trabzonspor Başkanı Usta ayrıca Başakşehir ile Edin Visca için görüşmelerinin sürdüğünü ancak henüz bir anlaşmanın olmadığını söyledi. Başkan Usta'nın transfer çalışmaları hakkında yaptığı bu çarpıcı açıklamalar Bordo-Mavili taraftarları heyeca boğdu. Taraftarlar, Usta'yı Twitter'dan mesaj yağmuruna tuttu.