Helal olsun yengelere

Bouchra Van Persie, Seda Topal ve Zeynep Demirel önceki gün çok anlamlı bir organizasyona imza attı. Yapılan pasta, börek ve kekler Fenerbahçeli futbolculara satıldı. Çocuklar için önemli bir gelir elde edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2016 Güncelleme 04 Ekim 2016, 03:03
Helal olsun yengelere

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli futbolculardan Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel ve Robin Van Persie'nin eşi Boushra Van Persie, Alternatif Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ADER) ait olan ve yaşları 18 ile 35 arasındaki Down Sendromlu gençlerin çalıştığı Down Cafe'de bir günlüğüne çalıştı. Organizasyona, İpek Açar, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Seyyar ve Emel Yıldırım da katıldı. Sabahın erken saatlerinde kafede mesaiye başlayan ekip, hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. Selda Topal'ın önderliğinde, Zeynep Demirel, Boushra Van Persie ve İpek Açar işin mutfak kısmını üstlendi. Beş ünlü kadın; pasta, kek ve böreğin yanı sıra kısır yaptı, sarma sardı. Yağmur Tanrısevsin ile Emel Yıldırım ise servis konusunda ekibe destek oldu.



BAĞIŞLANAN TABLOLARI DA SATIN ALDILAR
Yapılan pasta, börek ve kekler ise antrenmandan sipariş veren Fenerbahçeli futbolculara gönderildi. Akşama doğru tüm ürünler satıldı ve Down Cafe için hatırı sayılır bir gelir elde edildi. Ardından kafe çalışanları ile ünlüler, başarılarını dans ederek kutladı. Bu arada aynı ekip Down Cafe'ye yardım amacıyla bağışlanan tabloları da satın alarak ikinci bir gelir bıraktı. Yapılan bu güzel organizasyon her kesimden büyük bir övgü aldı.


VOLKAN BU İŞE ÇOK ŞAŞIRACAK!

Zeynep Demirel, Down Cafe ile Selda Topal sayesinde tanışma fırsatı bulduğunu söyledi. Demirel, "Yaptığım kurabiyelerin Volkan'ı çok şaşırtacağını düşünüyorum. Çok güzel bir organizasyondu" dedi.


İSTANBUL'DA ÇOK MUTLUYUZ

Robin van Persie'nin eşi Bouchra ise down sendromlular yardım etmenin çok güzel olduğunu, daha önce de İngiltere'de çocuklarla ilgili projelere katıldığını söyledi. İstanbul'da çok mutlu olduğunu ifade eden Bouchra, "Mutfakla aram çok iyi. Her gün iki öğün yemek yapıyorum" ifadesini kullandı.