Sürpriz aday Marcelino & Nihat Kahveci

F.Bahçe Pellegrini, Roberto Carlos, Rudi Garcia gibi hoca adaylarının ardından listesine Marcelino’yu da dahil etti. İspanyol hocanın Nihat Kahveci ile birlikte gelmesi de gündemde. Geçen sezon Villarreal'i ligde 4. yapan Marcelino takımını Şampiyonlar Ligi ön eleme finaline de taşıdı. Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli hocanın durumunu masaya yatırdığı öne sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2016 Güncelleme 12 Ağustos 2016, 00:00
Sürpriz aday Marcelino & Nihat Kahveci

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Pereira'nın takımdan ayrılmasından sonra yeni teknik direktör arayışlarına hız verdi. Daha Portekizli hocayı göndermeden teknik direktör adaylarını masaya yatıran F.Bahçe ilk hedef olarak Şilili hoca Pellegrini'yi listenin en başına aldı. Yönetici Ali Yıldırım dünyaca ünlü hocayla bir görüşme bile gerçekleştirerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ancak Pellegrini'nin ağır şartlar sunması nedeniyle diğer alternatif isimlerle de görüşmelerini sürdüren Sarı-Lacivertliler Rudi Garcia, Carlos gibi isimlerin dışında listelerine bu kez de Villarreal'de görevine son verilen Marcelino Garcia Toral'ı eklediler. Marcelino geldiği takdirde bu takımda altyapı antrenörü olarak çalışan Nihat Kahveci'yle görev yapmasının planlandığı öğrenildi.

ÇOK BAŞARILI OLMASINA RAĞMEN YOLLANDI
Villarreal'de son derece başarılı bir grafik çizmesine rağmen görevine son verilen İspanyol hoca geçen sezon takımını ligde 4. yapmayı başarmıştı. Tecrübeli teknik adam bu sezon da Villareal'i Şampiyonlar Ligi ön öneme Play-Off'una taşımayı başardı. Bu arada Marcelino Garcia Toral'ı gönderen Villarreal'in Pellegrini'ye yöneldiği öne sürüldü.

DİSİPLİNİYLE TANINIYOR
Villarreal' in yollarını ayırdığı 50 yaşındaki İspanyol hoca Marcelino Garcia Toral son derece disiplinli bir hoca olarak biliniyor. Futbolculara ödün vermeyen tecrübeli teknik adam elindeki kısıtlı kadroya rağmen Villarreal'i 4. sıraya kadar taşıdı. Şampiyonlar Ligi'ne girmeleri için de önlerinde sadece Monaco engeli kaldı. Buna rağmen Marcelino anlaşılmaz bir şekilde kovuldu.