Niasse & İnler geliyor

Sarı-Kırmızılılar, Oumar Niasse’nin ardından Everton’la da el sıkıştı. Yönetim, İngiliz kulübüne 1 yıllık kiralama için 1.2 milyon Euro verecek. Ön libero transferinde ise Lucas Leiva, Lass Diarra, Johanson ve Isla ile görüşen Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi... Sarı-Kırmızılılar, Leicester'in satış listesine koyduğu Gökhan İnler'le çok büyük oranda anlaştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2016 Güncelleme 30 Temmuz 2016, 01:45
Niasse & İnler geliyor

İÇİNDEKİLER

Transferde geç kalındığı için taraftarların ve camianın çok büyük tepkisini çeken Galatasaray yönetimi en sonunda bombayı patlatıyor... Kadroya mutlaka forvet ve ön libero takviyesi yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar uzun görüşmelerin ardından hedefe yaklaştı. Yönetim geçtiğimiz hafta Everton formasını giyen Oumar Niasse ile her konuda anlaşma sağlamıştı. Ve dün de İngiliz kulübü ikna edildi. Alınan bilgilere göre Galatasaray 1 yıllık kiralama bedeli olarak Everton'a 1.2 milyon Euro ödeyecek. Eğer Sarı-Kırmızılılar sezon sonunda Senegalli yıldızın bonservisini almak isterse kasasından 8 milyon Euro çıkaracak. Daha önce ligimizde Akhisar Belediye formasını giyen Niasse, Everton'da kadro dışı bırakılmış ve Almanya kampına götürülmemişti. Yazışmaların tamamlanmasının ardından yıldız futbolcunun İstanbul'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.

YÖNETİM ÖN LİBERODA SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU
Galatasaray yönetimi ön libero transferinde ise sürpriz bir hamle yaptı. Lucas Leiva, Johanson, Mauricio Isla ve Lass Diarra ile görüşen Sarı-Kırmızılılar adeta sağ gösterip sol vurdu. Yönetim, Premier Lig şampiyonu Liecester'da kadro dışı bırakılan Gökhan İnler'le büyük oranda anlaştı. İngiliz kulübüyle de temasa geçen Galatasaray eğer aradaki pürüzleri gidererirse bu transferde de mutlu sona ulaşacak.

HAMZAOĞLU'NA NİYET RİEKERİNK'E KISMET
Oumar Niasse'nin transferi geçtiğimiz sezon başında da gündeme gelmişti. O dönem takımın başında olan Hamza Hamzaoğlu, Akhisar'dan eski öğrencisini ısrarla istemişti. Fakat hem yüksek maliyet hem de taraftarların gösterdiği tepki nedeniyle transfer yatmıştı. Senegalli yıldız şimdi 1 yıl rötarla Aslan olacak.