Van Der Wiel bombası
Fransa şampiyonu PSG’nin Hollandalı sağ beki Van Der Wiel dün İstanbul’a getirildi. Bonservisi elinde olan yıldız sağbek tesisleri gezdi. Son pürüzler halledilip imzalar atılacak.
Fenerbahçe transferde adımlarını atmaya başladı. Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Bruno Alves ile yollarını ayıran Fenerbahçe, savunma hattına transfer yapmak için düğmeye bastı. Yeni bir savunma hattı yaratma arzusu doğrultusunda çalışmalarına hız veren Sarı-Lacivertli yönetim, sağ bek mevkiine Gökhan Gönül'ün yerine Paris Saint Germain forması giyen Gregory van der Wiel'i getirmek için önemli bir adım attı. Fransız devi ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki deneyimli oyuncu ile imza aşamasına gelen Fenerbahçe, bonservis bedeli ödemeyeceği Gregory van der Wiel'i dün 15:00 sularında İstanbul'a getirdi. Hollandalı futbolcu milli takımın da değişmez oyuncularından biri.
FENERBAHÇE YÖNETİMİ TESİSLERİ GEZDİRDİ
Mıamı tatilini noktalamasının ardından İstanbul'a gelen Gregory van der Wiel'in ilk olarak kulübün tesislerini gezdiği öğrenildi. Yıldız futbolcu yönetimle masaya oturarak son pürüzlerin de giderilmesinin ardından sağlık kontrolünden geçecek. Paris Saint Germain forması altında geçtiğimiz sezon 27 resmi maça çıkan Hollandalı oyuncu, 2 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.