Taraftar kazan kaldırdı

Havalanında toplanan taraftarlar yönetimi istifaya davet etti. Sarı-Kırmızılı futbolcular da tepkilerden nasibini aldı. Sanal alem üzerinden de tepkiler çığ gibi bürüyor. Taraftarlar bugün Galatasaray Lisesi önünde toplanacak!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2016 Güncelleme 17 Nisan 2016, 00:00
Taraftar kazan kaldırdı

İÇİNDEKİLER

Galatasaraylı taraftarlar, Antalya dönüşü havaalanında takıma ve yönetime tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Antalyaspor yenilgisi sonrasında tepkilerini göstermek için havaalanında toplandı. Taraftar, Galatasaraylı futbolcular otobüse binerken hem takımı hem de yönetimi protesto etti. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı havaalanında ''Yönetim istifa'' sesleri yükseldi. Sosyal medyada da yönetimi istifaya davet eden taraftarlar #GalatasaraylılarLiseyeYürüyor etiketiyle twitter'da kampanya başlatırken, bugün Galatasaray Lisesi önünde toplanıp, yönetimin protesto edilmesi bekleniyor.

YÖNETİM ÜZERİNDEKİ BASKI ARTIYOR
Kötü sonuçların ardından Galatasaray taraftarı uzun süredir yönetimi istifaya davet ediyordu. TT Arena'da oynanan derbi sonrasında da yönetim aleyhine tezahüratlar yapılmıştı. Galatasaray'ın genç muhalifleri de yönetimi genel kurula zorlamak için imza kampanyası düzenlemiş ve ilk etapta 100 imza toplamıştı.