Arda'ya 30 milyon euro

Arda Turan, Ada basınının manşetlerini süsledi. Arsene Wenger'in listesinde ilk sırada yer alan milli futbolcumuz için Arsenal'in Atletico'ya 30 milyon Euro teklif edeceği ifade edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2015 Güncelleme 04 Şubat 2015, 01:52
Arda’ya 30 milyon euro

İÇİNDEKİLER

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Arda Turan, Avrupa'da transferin 1 numaralı gündem maddesi oldu.
Başta İngiliz basını olmak üzere Avrupa'nın tüm futbol medyası Arsenal'in Arda Turan için Atletico Madrid'e yapacağı teklifi konuşuyor.

ATLETİCO 'HAYIR' DİYEBİLİR Mİ
La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen milli yıldızımız Arda Turan'ın adı son günlerde İngiliz devleri ile anılırken bomba etkisi meydana getiren bir haber geldi. Arsenal'in Fransız teknik patronu Arsene Wenger'in gözdeleri arasında olduğu ifade edilen Arda Turan için 30 milyon Euro'luk bir teklif hazırlandığı yazılırken, sezon sonunda bu transferin bitebileceği ve Atletico Madrid'in bu çılgın teklifi geri çeviremeyeceği ifade edildi. Daily Star gazetesinin ardından Metro'dan Jamie Sanderson, "Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, Arsenal'in büyük transfer hedefi konumunda bulunuyor" ifadelerini kullanırken, Atletico Madrid'in Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone'nin de artık bu transfere izin verme aşamasında olduğu açıklandı.

RESMİ TEKLİF İÇİN GERİ SAYIM
Arsenal'
in yakın bir zaman içerisinde Atletico Madrid'e resmi teklifini sunacağı da öne sürülürken, Barcelona maçında yaşanan 'Ayakkabı fırlatma' olayının ardından teknik direktör Simeone ve Arda Turan arasında ufak bir çaplı krizin başladığına da yer verildi. 4 sezondur Atletico Madrid forması giyen 28 yaşındaki oyuncu bu sezon 28 maça çıkarken 3 kez de ağları sarsma başarısı göstermişti. Geçtiğimiz sezon kariyerinin altın yılını yaşayan Arda Turan, Atletico Madrid'in hem La Liga şampiyonluğu hem de Şampiyonlar Ligi'nde final oynamasında büyük katkı sağlamış ve Atletico taraftarının sevgilisi olmuştu.