Zirvenin fedaisi

Kartal, Akhisar Belediye'yi 24'te Cenk Tosun ve 68'de Sosa'nın müthiş golleriyle yıktı. Ege ekibinin tek golü 75'te Bilal 'den geld i.Siyah-Beyazlılar altın değerinde 3 puan elde etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2014 Güncelleme 22 Aralık 2014, 00:14
Zirvenin fedaisi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Akhisar Belediye'yi 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Kartal, 24. dakikada öne geçti. Beşiktaş'ta İsmail'in pası ile sol kanatta topla buluşan Olcay son çizgiye inerek ortasını altıpas çizgisi önüne doğru gönderdi. Gelen topa yükselen Cenk kafa vuruşunu yaptı ve topu sol üst köşeden filelerle buluşturdu. 34'te sağ kanattan gelişen atakta Arnaud Djoum ortasını arka direğe doğru yaptı. Ceza sahası sol tarafında son çizgiye yakın bir noktada topla buluşan Güray Vural havadan pasını sağ kale direğine doğru hareketlenen Theofanis Gekas'a doğru gönderdi. Gekas kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Tolga gole izin vermedi. 39'da Beşiktaş'ta Jose Sosa'nın pası ile ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun ceza sahasına girer girmez yerden vurdu ancak vuruşu çok zayıf kaldı ve kaleci Oğuz çıkarak topa sahip oldu.

BİLAL KISA'NIN GOLÜ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Karşılaşmanın 68. dakikasında Beşiktaş, Sosa ile farkı ikiye çıkarttı. Ceza sahası dışı sol çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Sosa doğrudan kaleyi düşündü ve topu sol köşeden filelerle buluşturdu. Akhisar Bld., Bilal ile farkı bire indirdi. Ceza yayı gerisinden topla buluşan Bilal sol ayağı ile düzgün bir vuruş yaptı ve topu sol üst köşeden filelerle buluşturdu. Kartal, bu sonuçla liderliği tekrar ele geçirdi.