41 kere maşallah

Açık ara liderliğini sürdüren Fenerbahçe, ligde ve Avrupa'da 18 maçta toplam 41 gol atarak "41 kere Maşallah" dedirtti. Fener'in 41 golünün 36'sını yabancılar attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2013 Güncelleme 14 Aralık 2013, 00:22
41 kere maşallah

İÇİNDEKİLER

Akhisar Belediye'yi 4 golle devirerek ligde 37 gole ulaşan Fenerbahçe, bu sezon resmi maçlardaki gol sayısını da 41'e çıkardı, Süper Lig'de açık ara liderliğini sürdüren Sarı-Lacivertli takım, kısa süren Avrupa macerasında Salzburg ile oynadığı maçlarda sahadan 1-1 ve 3-1'lik skorlarla ayrılmış ve bir üst tura çıkmıştı. Bu maçlarla birlikte Fenerbahçe'nin gol sayısı şimdiden 41'i buldu. Fenerbahçe'deki gol yükünü çeken futbolcular ise yabancılar olarak dikkat çekiyor. Salzburg maçlarıyla birlikte bu sezon 41 gole ulaşan Fenerbahçe'de gollerin %77'sini yani 36'sını yabancılar atarken, yerli oyuncular sadece 5 gol attı. Bu sezon oyuna sonradan girerek 3, toplamda 7'inci golünü atan Webo'nun gol attığı 6 maçta da Fenerbahçe kazanmayı bildi.

EMENİKE KİLİDİ AÇTI GERİSİ GELDİ!
Kariyerinde Akhisar Belediye'ye karşı ilk mücadelesinde golü atan Emenike, 8 sezonluk profesyonel futbol hayatında karşılaştığı 55 takımın 33'sine gol atmayı başardı. 43. dakikada attığı golle zorlu Akhisar defansının kilidini açan Emenike, maçtan sonra yaptığı açıklamada "Benim gol atmam tabii ki önemli değil. Takım kazansın yeter. Sezon sonuna kadar bu ciddiyetle devam edip şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

FORVETLERDEN 27 GOL GELDİ

Webo, Sow ve Kuyt gol sayısını 7'ye, Emenike ise 6'ya yükseltti. Sarı-Lacivertliler'in etkili gol ayakları böylece gollerin 27'sine imza atarak takımlarını zirveye sıkı sıkı tutturdu.

KADINLARA GOL ZİYAFETİ!
Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Fenerbahçe'de dün cezası nedeniyle tribünleri kadın ve çocuklar doldurdu... Sarı-Lacivertli futbolcular da Akhisar Belediye'yi 4-0 mağlup ederek hem rakipleri arasındaki puan farkını korudu, hem de tribünlerdeki binlerce kadın taraftarına 4 gol ile ziyafet çektirdi...

30 GÜNLÜK FENERLİ SARACOĞLU'NDA!
Kadın ve çocukların izlediği Fenerbahçe- Akhisar Belediye maçında bir taraftar dikkatlerden kaçmadı. 30 günlük maça gelen bebek, herkesin ilgi odağı oldu.