Dönüşü muhteşem oldu

Eskişehir maçına yedek başlayan, Sivas ve Kasımpaşa maçlarında kadroya dahi giremeyen Sow hat-trick ile geri döndü. İlk golünün ardından soluğu hocasının yanında aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2013 Güncelleme 22 Eylül 2013, 00:53
Dönüşü muhteşem oldu

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 5. haftasında Sanica Boru Elazığspor'u konuk eden Fenerbahçe galibiyet ile birlikte Moussa Sow'u kazanmanın sevincini birlikte yaşadı. Ligin 2. haftasında Eskişehirspor ile oynanan karşılaşmada yedek soyunan, Sivas ve Kasımpaşa maçlarında ise 18 kişilik kadroya dahi giremeyen Moussa Sow, dün sürpriz bir şekilde 11'de sahaya çıktı ve 3 gol birden attı. Attığı ilk golün ardından Allah'a secde eden Senegalli futbolcu, sonrasında teknik direktör Ersun Yanal'a koştu ve hocasına sarıldı. Kulüpte geleceği tartışılan bir dönemde forma şansı bulan ve bu şansını iyi değerlendiren Sow, hırsı, azmi ve deparlarıyla da dikkat çekti. Fenerbahçeli taraftarlar da Moussa Sow'u unutmadılar. Maç öncesinde büyük tezahürat alan Senegalli'ye tribünler attığı golün ardından da sevgi gösterilerinde bulundular.

SOW İLE BİRLİKTE CANER'İN DE YILDIZI PARLADI
Fenerbahçe'de Moussa Sow ile birlikte dikkat çeken bir isim daha vardı. Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesiyle birlikte sol beke yerleşen Caner Erkin, performansıyla göz kamaştırdı. İlk golün asistini yapan milli futbolcu, maçın 2. yarısında da topu çizgiden çıkartmayı başardı. Maçın ardından teknik direktör Ersun Yanal'ın Caner'i özel olarak tebrik ettiği de öğrenildi.

SAVUNMA BU KEZ HATA YAPMADI

Kasımpaşa maçında alınan 3-2'lik galibiyete rağmen savunmada ciddi hatalar yapan Fenerbahçe bu kez aynı hatalara düşmedi. Maçın genelinde Elazığ'a çok az pozisyon veren Sarı-Lacivertliler, kalecisi Volkan Demirel'e de rahat bir maç çıkartmasını sağladılar.

DİRK KUYT KOŞTU TARAFTAR YORULDU
Kasımpaşa karşısında etkisiz olan Dirk Kuyt, dün gece yine takımın en çalışkan ismiydi. Hollandalı futbolcu daha ilk yarıda 6 km'nin üzerinde koştu. 2. golü atan Kuyt maçı da 11 km'nin üstünde tamamladı.