Kayseri'den Gakkoş geçti!

Kayseri'de çok iyi performans sergileyen Elazığspor; Deniz, Ahmet ve Özgür'le ilk 35 dakikada 3 farklı üstünlük kurdu. Jaja, 67'de ev sahibini umutlandırsa da 3 altın puan Gakkoşlar'ın oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2013 Güncelleme 01 Eylül 2013, 00:40
Kayseri’den Gakkoş geçti!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 3. haftasında Sanica Boru Elazığspor, deplasmanda Kayserispor'u 3-0 yenerek haftanın sürprizine imza attı. Gakkoşlar maçın ilk yarısını da 3- 0 önde tamamladı.

GOLLER ART ARDA
16. dakikada Serdar Özkan topu ceza sahasının içerisinde bulunan Deniz'e bıraktı. Deniz'in çaprazdan vuruşu ile meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1. 25. dakikada Serdar Gürler kullandığı köşe vuruşunda Serdar Özkan ile paslaştı. Gürler'in ortasında top karambolde Ahmet Görkem'in önünde kaldı. Görkem'in sert şutunda top filelerle bir kez daha buluştu. 0-2. 34. dakikada kornerden gelen topu Kayserispor defansı uzaklaştıramadı. Top Özgür'ün önünde kaldı. Özgür'ün düzgün vuruşunda konuk ekip farkı 3'e çıkardı. 0-3. 66. dakikada Cleyton'un sağ kanttan ortasında topla buluşan Jaja'nın sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-3. 72. dakikada Jaja'nın kullandığı serbest vuruşta kaleci Zülküf topu yumruklayarak çıkarttı. Elazığspor defansı tehlikeyi uzaklaştırırken gelişen kontratakta Serdar Gürler kaleci ile karşı karşıya kaldı. Gürler'in şutunu kaleci Ertuğrul kornere çeldi.