UEFA'yı bile şaşırtacağız

Arsenal ile çok zorlu 2 maç oynayacaklarını söyleyen Emre "İlk maçta avantaj elde etmek istiyoruz. İnşallah bizden bekleneni, belki UEFA tarafından beklenilmeyeni yapıp Şampiyonlar Ligi'e kalmak istiyoruz" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2013 Güncelleme 10 Ağustos 2013, 01:27
UEFA’yı bile şaşırtacağız

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekiminin ardından son derece dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin play-off'taki rakibi Arsenal'i değerlendiren Emre Belözoğlu tur için umutlu konuştu. Yıldız futbolcu, "Belki UEFA tarafından beklenilmeyeni yapıp Şampiyonlar Ligi'ne kalacağız" diyerek, Sarı-Lacivertli kulübe Avrupa'dan 2 yıl men cezası veren UEFA'ya ince bir gönderme bulundu. Emre, kendi sahalarında oynayacakları ilk maçın bu tur için çok önemli olduğunu da söyledi.

KLASİK BİR İNGİLİZ TAKIM DEĞİLLER
İşte Emre'nin gündeme düşen açıklamaları: "Kolay bir kura olmadı. Arsenal klasik bir İngiliz takımı değil. Total futbol oynuyorlar. Zor bir kura oldu ama bizler de bu süreç itibariyle kesinlikle gruplara kalmayı hedefliyoruz. Turu gerçekten istiyoruz. İnşallah iyi mücadele edersek, her koşulda şansımız olduğunu düşünüyorum."

İLK HEDEFİMİZ SÜPER KUPA'YI ALMAK
Özellikle ilk maçta seyircimizin desteğiyle avantaj elde etmek istiyoruz. İnşallah bizden bekleneni, belki UEFA tarafından beklenilmeyeni yapıp Şampiyonlar Ligi'ne kalırız." Super Kupa finaline de değinen Emre, "Geçen yıl kaybetmiştik. Bu defa telafi edip almak istiyoruz. Kupayla lige moralli bir start vermeyi arzuluyoruz" dedi.

YILDIRIM'IN GÖNLÜNE GÖRE!
Kura sonrasında gazeteci yazar Cengiz Çandar, "Başkan Yıldırım efsane takım istiyordu. Tercihi Milan ya da Arsenal'di ve çok istekliydi. Sonunda istediği oldu" dedi.

EŞLEŞME iÇiN KiM NE DEDi?

OKTAY DERELİOĞLU (FUTBOL YAZARI)
Kafa kafaya oynarlar
Fener'in Arsenal kadar şansı var. Real, Barcelona, Bayern Münih, Dortmund dışında kimse maça favori başlamaz!

GÜRCAN BİLGİÇ (FUTBOL YAZARI)
Kadyköy'de bitmeli
İki takım da en zor kurayı çektiler. İngilizler deplasmanda iyi değiller. F.Bahçe ilk maçta turu geçmesi lazım. Yoksa veda eder.

ABDULLAH KIĞILI (F.BAHÇE BAŞKAN VEK.)
Yüzde 51 Fenerbahçe
Bizden çok daha iyi bir takım değiller ama isimleri çok büyük. En büyük kulüp bize çıktı. Emenike transferini yaptık. Süper Kupa oynayacağız. Hazır olacağız. Şansımız %51.

TALAT YILMAZ (F.BAHÇE GEN. SEK.)
Biz de zor bir takımız
İngiliz takımlarıyla oynamak zor gibi görünse de bizim takımımızda da Premier Lig'de oynamış oyuncular var. Bütün rakipler zordu. Biz de onlar için zor bir rakibi. Arsenal'i eleyecek güçteyiz.