Kocaman bir hüzün

Maç boyunca isteksiz bir görüntü çizen Fenerbahçe "Bitse de gitsek" havasında oynadı. Büyükşehir Belediye beklediğinden de kolay bir galibiyet aldı. Ev sahibi ekibe 3 puan getiren golleri Ömer Can ve Mehmet Topuz (k.k.) attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2013 Güncelleme 06 Mayıs 2013, 00:58
Kocaman bir hüzün

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 32 haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe'yi 2-0 yenerek ligde kalma umutlarını son 2 haftaya taşımayı başardı. Fenerbahçe ise şampiyonluk yarışını bu maçla tamamlamış oldu. 12. dakikada sağdan Tayfun Pektürk'ün pasıyla ceza yayında topla buluşan Ekrem Ekşioğlu meşin yuvarlağı bekletmeden Efe İnanç'ın önüne bıraktı. Efe, kaleci Mert ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta attı. 21. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Cristian'ın pasıyla topla buluşan Moussa Sow'un vuruşunda meşin yuvarlak savunmaya çarparak kornere gitti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE 36. DAKİKADA ÖNE GEÇTİ
36. dakikada ev sahibi takım öne geçti. Tayfun Pektürk''ün orta sahadan savunmanın arkasına gönderdiği pasla kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer Can Sokullu, yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0. Karşılaşmanın ilk yarısında başka önemli gol pozisyonu olmadı ve Belediyespor soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

MEHMET TOPUZ TERS BİR VURUŞLA MAÇI BİTİRDİ
Maçın 2. yarısında iki takımda pozisyon bulmakta zorlandı. 77'de Sow'un pasında uzaktan şansını deneyen Caner'in şutu, defansa ardından da üst direğe çarparak kornere çıktı. 90. dakikada Mehmet Topuz topa yatarak uzaklaştırmak isterken topu kendi kalesine gönderdi. 2-0. Karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

FENER'İN TEK HEDEFİ KUPA!
Fenerbahçe maça hiç konsantre değildi. Artık bu sezon kalan tek hedef olan kupa maçı düşünülüyordu...

SALİH: AKLIMIZ HALA BENFİCA'DA
Maça konsantre olamadıklarını ifade eden Salih, "UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamayı hedefliyorduk. Aklımız Benfica maçındaydı" dedi. Salih'in bu sözleri dün gecenin özeti gibiydi...

8 KİŞİLİK ROTASYON
Fenerbahçe'nin dün geceki 11'inde Benfica maçında sahaya çıkan 11'den 8 isim yoktu. Volkan, Yobo, Salih ve Caner yedek soyundu. Kuyt, Ziegler ve Selçuk ise kadroda yer almadı.

CRİSTİAN DERBİ MAÇTA YOK
Büyükşehir Belediye ile oynanan maçta 4. sarı kartını gören Cristian Baroni, gelecek hafta Kadıköy'de oynanacak G.Saray derbisinde cezalı duruma düştü. Derbi maçta sakatlıkları bulunan Meireles ve Selçuk da forma giymeyecek.