Bu golü kaçırdı çünkü miyop!

Avrupa Ligi'ndeki Tottenham-Basel maçında futbol sahalarında ender görülecek bir gol kaçıran Parker için İngiliz gazeteleri, "Topu dışarı attı çünkü yakını göremiyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2013 Güncelleme 06 Nisan 2013, 01:03
Bu golü kaçırdı çünkü miyop!

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi'nde gecenen en heyecanlı maçlarından birisi Londra'da oynandı... İngiliz ekibi Tottenham Hotspur, 2-0 geriye düştüğü maçta Basel ile 2-2 berabere kalmasına rağmen yarı final şansını zora soktu. Fakat atılan 4 gol ve onca pozisyona rağmen maç bitiminde herkes Tottenham'ın orta alan oyuncusu Scott Parker'ı konuştu. Bunun nedeni ise İngiliz yıldızın kaçırdığı inanılmaz gol... Maçın 43. dakikasında gelişen Tottenham atağında top Parker'ın önnüde kaldı. Basel kalecisi Yann Sommer de kendini yerde bulunca İngiliz yıldıza 2 metreden boş kaleye topu yuvarlamak düştü. White Hart Lane Stadı'nda taraftarlar ve Tottenham'lı futbolcular gol sevinci yaşamaya hazırlanırken Parker zoru başararak futbol sahalarında ender görülecek bir şekilde topu yandan dışarı attı. Başta Parker olmak üzere herkes büyük şok yaşarken Tottenham'ın teknik direktörü Villas Boas adeta nasıl tepki vereceğini şaşırdı. Bu pozisyon sonrası Ada basını oldukça ilginç bir iddiayı gündeme taşıdı.

ARSENAL'Lİ TARAFTARLAR DALGA GEÇTİ!
Gazeteler ve internet siteleri attığı uzaktan gollerle ün yapan Scott Parker'ın golü kaçırmasının normal olduğunu çünkü uzağı göremediğini (miyop) öne sürdü. Tecrübeli yıldızın kaçırdığı gol sosyal medyada da günün konusu oldu. Özellikle Tottenham'ın ezeli rakibi olan Arsenal'in taraftaları Parker'ı ti'ye alan mesajlar yolladı.

TARAFTAR GÜLDÜ, BOAS ÇILDIRDI
Maçın 43. dakikasında Parker'ın kaçırdığı inanılmaz gol sonrası taraftarlar adeta sinirden güldü. Büyük şok yaşayan Tottenham Teknik Direktörü Boas ise başını iki elinin arasına aldı.