Canlı yayında teklif etti!

Paris Saint Germain direktörü Leonardo, Devler Ligi'ni değerlendirmek için bağlandığı yayında spiker sevgilisi Anna Billo'ya evlenme teklifi yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2013 Güncelleme 16 Mart 2013, 02:34
Canlı yayında teklif etti!

İÇİNDEKİLER

Paris Saint Germain Sportif Direktörü Leonardo, canlı yayında spiker sevgilisi Anna Billo'ya büyük bir sürprizde bulundu. SKY İtalya televizyon kanalı Paris Saint Germain'in İspanyol devi Barcelona ile eşleşmesini değerlendirmesi için Leonardo'yu canlı yayına bağladı. Aynı zamanda Leonardo'nun sevgilisi olan programın sunucusu Anna Billo, hiçbir şeyden habersiz olarak Leonardo'ya, "Kurayı nasıl değerlendiriyorsunuz?" diyerek sorusunu yöneltti. Leonardo ise, "Anna, benimle evlenir misin?" diye sordu. Bu soru karşısında gülümseyen Anna Billo, "Bu ne tarzda bir soru. Tamam. Devam edelim" karşılığını verdi. Bu cevaptan tatmin olmayan Leonardo, evlilik teklifini bir kez daha yineledi.

MILAN VE BREZİLYA'DA TÖRENİMİZ VAR...
Leonardo, sorusunu bir kez daha sorarken, Anna Billo, "Tamam. Evet. Bu konuyu evde konuşacağız" diye yanıt verdi. Bununla da istediği cevabı bulamayan Leonardo, ısrarını sürdürdü. "Evet mi hayır mı" demek istedin diyerek sorusunu bir kez daha yineledi. Bunun üzerine durumun viddiyetini anlayan Billo, "Tamam" diyerek karşılık verdi. Ardından Leonardo, "Tamamdır. O zaman Milan ve Brezilya'da törenimiz var" dedi. Röportajdan sonra Billo, gülerek, "Çılgıncaydı" dedi.

ÇİFTE KUMRULAR
Uzun süredir sevgili olan Leonardo ile spiker Anna Billo arasındaki uyum hayranları tarafından ayakta alkışlanıyor.

EVLİLİK TEKLİFİNDE BULUNDU
Paris Saint Germain Sportif Direktörü Leonardo, Barcelona ile eşleşmelerini değerlendirmesi için bağlandığı canlı yayında, kurayı es geçip spiker sevgilisi Anna Billo'ya evlenme teklifi yaptı.