3'ü bir arada

Juventuslu ön libero Melo ile görüştüğünü borsaya bildiren Cimbom, bugün imzayı attıracak. Arsenal'li Eboue ile Juventus'lu Amauri de imzaya yakın...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2011 Güncelleme 22 Temmuz 2011, 10:41
3’ü bir arada

İÇİNDEKİLER

Transferdeki sessizliğini Uruguay'ın başarılı kalecisi Muslera'yı transfer ederek bozan Galatasaray, şimdi de 3 bombayı birden patlatmanın hazırlığını yapıyor.

EBOUE İÇİN PAZARLIKLAR SÜRÜYOR
Bu üçlüden Melo'yu Galatasaray, dün Borsa'ya bildirdi. Yapılan açıklamada "Felipe Melo de Carvalho'nun Juventus Football Club S.A.'dan kiralanması ile ilgili oyuncu ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" denildi. Gün içinde de kaleci antrenörü Taffarel, Juventus'un ön liberosu vatandaşı Felipe Melo ile telefonda konuştuğunu belirterek, "Benden G.Saray'ı ve Türkiye'yi sordu. Yüzde yüz diyemem ama büyük ihtimalle G.Saray'a gelecek" ifadelerini kullandı. Melo'nun transferinin bugün resmiyet kazanması bekleniyor.

JUVE'DEN 2 YILDIZ GELİYOR!
Cimbom'un diğer hedefleri ise Arsenal'li Eboue ve Juventus'un golcüsü Amauri.. Yönetim, Arsene Wenger'in gözden çıkardığı 28 yaşındaki Fildişi Sahilli sağbek Eboue'nin transferini bitirmek için görüşmelerini sürdürüyor. Melo transferi için Juventus ile görüşen Sarı-Kırmızılı yöneticiler aynı zamanda Juve'nin golcüsü Amauri için de yoğun pazarlık halinde..

NE YAPTIN SEN TAFO!
Melo ile telefonda görüştüğünü ve G.Saray hakkında bilgi aldığını belirten Cimbom'un kaleci antrenörü Taffarel'in, Alex'in Fenerbahçe'ye gelmesinde büyük rol oynadığı ortaya çıktı. Taffarel, "Alex de F.Bahçe'ye gelmeden önce beni aramış ve F.Bahçe ile ilgil bilgi almıştı" diyerek itirafta bulundu.