Yıldırım müjde

Beşiktaş Başkanı gruptan çıkmayı garantilemeleri nedeniyle Ocak'ta yeni bir yıldız daha alınması için düğmeye bastı. Golcü adayları arasında olan Almeida, Grafite ve Carew'den biri Ocak ayında Kartal olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2010 Güncelleme 03 Aralık 2010, 09:39
Yıldırım müjde

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın CSKA Sofya'yı yenerek 1 maç kala gruptan çıkmayı garantilemesi Başkan Yıldırım Demirören'i sevince boğdu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odasına inen Demirören futbolcuları ve teknik heyeti tek tek tebrik ederken, "Sizinle gurur duyuyorum. Bizi mutlu ettiniz" dedi.

BÜYÜK OYNAMALIYIZ
Yöneticilerle kısa bir görüşme yapan Demirören'in, "Ocak'tan itibaren Türkiye'yi Avrupa'da tek temsil eden takım durumundayız. Bu nedenle iyi bir golcü almamız gerekiyor. Madem UEFA'da büyük oynayacağız büyük transfer yapacağız" dediği öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetimin Werder Bremen'li Almeida, Wolfsburg'lu Grafite ve Aston Villa'da forma giyen eski oyuncuları Carew üzerinde ciddi biçimde durduğu belirlendi.

YILDIZ SÖZÜ TUTULDU
Bu arada Başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi'nin bu ay yer alan yazısında daha önce verdiği 3 yıldız sözünü tuttuğunu söyledi. Demirören, "Quaresma, Guti ve Iverson konusunda yaptığımız tercihlerin ne denli doğru olduğu aşikar. Hemen her gün Avrupa ve dünya basınında kulübümüz ile ilgili olumlu haberler yapılmaktadır. Beşiktaş olarak daha birçok yıldızı bu takıma kazandıracak durumdayız" diye konuştu.