Eldekiler yetersiz

Siyah-Beyazlılar'ın Alman teknik adamı, Helsinki maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Schuster, "Her kulvarda başarı için Bobo ve Nobre bizim için eksik kalacak" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2010 Güncelleme 17 Ağustos 2010, 00:00
Eldekiler yetersiz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah- Beyazlılar'ın Avrupa Ligi Play-Off turunda bugün İnönü Stadı'nda Finlandiya ekibi Helsinki ile yapacağı maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Alman hoca, Bobo ve Nobre'yi eleştirdi.

ROBINHO İLK 11'DE OYNAR!
Deneyimli hoca, "Avrupa Ligi'nde ve bir kaç dalda birden bir yerlere gitmek istiyorsak sadece Bobo ve Nobre bizim için eksik kalacak. Tabi ki Bucaspor maçına bakınca böyle spekülasyonların yapılmasına yer verdiğimizi düşünüyorum. Çok pazisyon yakaladık, ama son vuruşlarda beceriksizdik" dedi. Schuster, transfer çalışmalarıyla ilgili olaraksa, "Robinho ve Adriano'nun resimlerini gazetelerde görüyorum. Herhalde bunlardan biri gelir diyorum. Gelirlerse herhalde ilk 11'de oynarlar" diye konuştu.

OTOMATİĞE BAĞLAMAMIZ LAZIM
Takımın sahada istediklerini yapmasının olumlu bir gelişme olduğunu belirten Schuster, "Eksiklerimizi görmek için biraz daha zaman lazım. Hep söylerim, otomatiğe bağlamalıyız. O zaman her şey kendiliğenden hallolacak" diye konuştu.

TAYFUR AÇIKLAMASI
Helsinki maçının zor geçeceğini de belirten Schuster, Tayfur Havutçu'nun tribüne çıkması ile giligili olaraksa, "Kendisine en güzel yerden maç izlettiriyoruz. O hep bizimle" ifadalerini kullandı.