Savaş baltaları çıktı

Schweinsteiger'in, "Arjantinli oyuncular provokatör" açıklamasına Pastore, "Kendi işini yapsın" yanıtını verdi Mesut Özil, "Arjantin'den korkmuyoruz" derken, Tevez ise, "Sahayı onlara dar edeceğiz" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2010 Güncelleme 02 Temmuz 2010, 00:00
Savaş baltaları çıktı

İÇİNDEKİLER

Dünya Kupası'nda yarın Arjantin ile Almanya'yı karşı karşıya getirecek çeyrek final maçı öncesinde büyük gerginlik yaşanıyor... Dünya Kupası öncesinde iki takımı karşı karşıya getiren hazırlık maçından sonra yapılan açıklamalarla tırmanan gerginlik, yarınki karşılaşma öncesi adeta tavan yapmış durumda.

İŞİNİZE SAYGI GÖSTERİN
Almanlar'ın orta alandaki agresif yıldızı Bastian Schweinsteiger'in, "Arjantinli futbolcuların hepsi provokatör" açıklamasına Arjantin cephesinden yanıt gecikmedi. Tangocuların genç oyuncusu Javier Pastore, "Almanlar hep saha dışında konuşuyor.

Herkes kendi işine baksın" yanıtını verdi. Almanya'nın Türk asıllı yıldızı Mesut Özil ise maçla ilgili olarak, "Dünya çapında oyuncuları olabilir ama biz de Almanya'yız. Onlardan korkmuyoruz. Çok kaliteli bir takımız" ifadesini kullandı.

Tangocular'ın golcüsü Tevez ise bir gazetecinin, "Almanya sizden korkmuyormuş" sözü üzerine, "Şimdi konuşmak kolay. Sahada her şey farklı olur. Kazanmak için onlara sahayı dar edeceğiz" şeklinde konuştu.