Arslan arıza çıkardı!

Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa maçında coşup şampiyonluk havasına giren Cimbom, son 3 maçta da yenemediği Eskişehir karşısında yine stop etti... Koray'ın 43 ve 46. dakikalarda attığı gollere sadece Elano'nun penaltısı ile yanıt verebilen Galatasaray ağır yara aldı. Eğer Bursaspor çarşamba kazanırsa gizli lider olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2010 Güncelleme 09 Mart 2010, 09:48
Arslan arıza çıkardı!

İÇİNDEKİLER

Koray el yordamıyla!
Cimbom'a büyük darbe... Lider Galatasaray kendisine ters gelen Eskişehir'e deplasmanda 2-1 yenilerek ağır yara aldı. Maça iki takım da kontrollü başlarken Galatasaray, Jo ile yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı. Cimbom ardından da Keita ile gole yaklaştı ama sonuç gelmedi. Fakat 43'de Sarı-Kırmızılı defansın büyük hatasını affetmeyen Koray Arslan elle aldığı topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 1-0.

Bu sezon 4. yenilgi
İkinci yarıya mutlak gol parolasıyla çıkan Cimbom, golü kalesinde gördü. 46. dakikada yine sahneye çıkan Koray Arslan'ın mükemmel şutuyla evsahibi Eskişehirspor 2-0'ı buldu. Tüm hatlarıyla yüklenmeye başlayan Galatasaray, 72'de Elano'nun penaltısıyla farkı 1'e indirdi: 2-1. Fakat kalan dakikalarda başka gol bulamayan Sarı-Kırmızılılar bu sezonki dördüncü mağlubiyetini yaşadı. Eskişehirspor karşısında dördüncü maçını da kazanamadı.



İDDİA EDİYORUZ FUTBOLCULARI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ!


FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNİ REDDEDEN GALATASARAYLI KİM?

DERBİ MAÇA POLİS MOTORSİKLETLE GÖTÜRDÜ! KİM BU YILDIZ FUTBOLCU?

G.SARAY-F.BAHÇE DERBİSİNDE UNUTULMAYAN 25 MAÇ