'Hayatla Barış' filminin gala gösterimi gerçekleşti | Taner Ölmez ve eşi Ece Çeşmioğlu, gazeteciler ile sohbet etti

Türkiye'nin gururu, Barış Telli'nin gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak sinemaya uyarlanan, 'Hayatla Barış' filminin galası önceki gün yapıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2024 Güncelleme 22 Şubat 2024, 07:03
’Hayatla Barış’ filminin gala gösterimi gerçekleşti | Taner Ölmez ve eşi Ece Çeşmioğlu, gazeteciler ile sohbet etti

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin gururu, Barış Telli'nin gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak sinemaya uyarlanan, 'Hayatla Barış' filminin galası önceki gün yapıldı. Barış Telli, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bu filmin gelecek nesillere bir umut ışığı olarak sizlerle buluşmasının heyecanını yaşıyorum.

Kendi hayatım zor olsa da her zaman pes etmemenin, hayallerimin peşinde nasıl koştuğumu, bu filmde size anlatmış olduk" dedi.

"ARTIK PROFESYONELİZ"
Barış'ı oynayan Taner Ölmez ve eşi Ece Çeşmioğlu, gazeteciler ile sohbet etti. Çeşmioğlu, "Hayranlıkla izlediğim bir oyuncu kendisi... Her oynadığı karakteri yaşatan birisi Taner" diyerek eşine övgüler yağdırdı. Ölmez ise yeni doğacak olan çocukları hakkında, "Biz artık profesyoneliz bu konuda... İlk çocuğumuzda aşermeler minimum seviyede oldu. Şu an hiç yok" dedi.

SORULARI BLOKLADI!
BLOK3 lakaplı rap şarkıcısı Hakan Aydın, önceki gece Necati Şekergümüş'ün ev sahipliğinde Mert Sonul ve Emre Ağyıldız'ın işletmesini yaptığı Clup'te sahne aldı. Sahne öncesi soruları yanıtlayan Aydın, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığı Nilsu Berfin Aktaş hakkındaki sorulara, "Teşekkür ederim. Sahneye çıkacağım. Bu konuyla alakalı şu an konuşmak istemiyorum" diyerek aşk sorularına yanıt vermedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN