Gerard Pique tarafından aldatılan Shakira intikam ateşiyle yanıyor: Yeni şarkısıyla Pique’ye öyle bir göndermede bulundu ki...

11 yıllık hayat arkadaşı Gerard Pique tarafından aldatılan Shakira, ihaneti bir türlü kabullenemiyor. Geçtiğimiz aylarda çıkardığı şarkısında Casio ve Rolex benzetmeleriyle Pique’ye göndermede bulunan yıldız şarkıcı, yeni şarkısındaki “Ben daha ateşliyim” sözleriyle yine Pique ve yeni sevgilisi hedef aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2023 Güncelleme 24 Haziran 2023, 06:56
Gerard Pique tarafından aldatılan Shakira intikam ateşiyle yanıyor: Yeni şarkısıyla Pique’ye öyle bir göndermede bulundu ki...

İÇİNDEKİLER

Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın aşkı geçtiğimiz yıl sona ermişti. 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz aylardan bir single çıkaran Shakira, şarkısının sözlerinde eski sevgilisi Gerard Pique ve onun yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti'ye üstü kapalı bir göndermede bulunmuştu.

Dünyaca ünlü yıldız şarkısında, "Bir Ferrari'yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex'i bir Casio ile takas ettin" sözlerine yer vermişti.

CEVAP GECİKMEDİ
Pique ise eski sevgilisinin tüm dünyada gündem olan göndermelerine cevap vermişti. Bir yayında konuşan Pique, bileğindeki bir saati göstererek; "Casio bize kol saatleri gönderdi, bir sponsorluk anlaşmasına vardık" demişti.

YENİ ŞARKI GELİYOR
Yeni bir şarkı çıkaracağını duyuran Shakira, 29 Haziran'da yayınlayacağını duyurdu. Dünyaca ünlü ismin yeni şarkısının da Pique'yi hedef aldığı düşünülüyor. Şarkıda "Hep işinle meşgulsun. Biraz boş zaman güzel olurdu sevgilim", "Koltukta biraz rahatla ve dikkatini bana ver", "Ateşli olduğunu biliyorum ama ben çok daha ateşliyim" gibi sözler yer alıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN