Hande Yener ve Berksan da orada: Boğaz'ın incisi Sortie, görkemli bir davetle kapılarını misafirlerine açtı!

Boğaz'ın incisi Sortie, görkemli bir davetle kapılarını misafirlerine açtı! Eğlence sektörünün duayen isimlerinden Ergun Yıldız’ın işletmesini yaptığı mekanın açılışına birçok sosyetik isim katıldı. Başarılı şarkıcılar Hande Yener ve Berksan, Sortie’nin içinde açtıkları Ello isimli Lübnan restoranlarıyla gecede ayrı bir heyecan yaşadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2021 Güncelleme 03 Temmuz 2021, 07:00
Hande Yener ve Berksan da orada: Boğaz’ın incisi Sortie, görkemli bir davetle kapılarını misafirlerine açtı!

İÇİNDEKİLER

Boğaz'ın incisi Sortie, görkemli bir davetle kapılarını misafirlerine açtı! Eğlence sektörünün duayen isimlerinden Ergun Yıldız'ın işletmesini yaptığı mekanın açılışına birçok sosyetik isim katıldı.

Başarılı şarkıcılar Hande Yener ve Berksan, Sortie'nin içinde açtıkları Ello isimli Lübnan restoranlarıyla gecede ayrı bir heyecan yaşadı.

BODRUM'A GÖZ DAĞI VERDİ
Berksan, bir dönem küs olduğu Hande Yener için "Bizim aramıza para falan giremez. Biz çok sevgiden bunları yaşadık. Kapristi, birbirimize kapris yapmıştık hani artistiz ya oradan geliyor" diye konuştu.

Yeni mekanının açılışında yerinde duramayan Hande Yener ise "Burada çocukluğumuz geçti. Mekandaki basamakların sayısını biliyorum. Emin olun bizim eğlencemiz Bodrum'u aratmayacak" dedi.