İlham Gencer ile Bora Gencer, önceki gün Ortakent'teki Lucca Otel'de görüntülendi

Tatil sezonunu Bodrum'da açan İlham Gencer ile Bora Gencer, önceki gün Ortakent'teki Lucca Otel'de görüntülendi. 94 yaşındaki İlham Gencer'in, 56 yaşındaki oğlu denizdeyden pür dikkat onu izlemesi, "Babalık böyle bir şey" dedirtti. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 22 Haziran tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2021 Güncelleme 22 Haziran 2021, 06:58
İlham Gencer ile Bora Gencer, önceki gün Ortakent’teki Lucca Otel’de görüntülendi

İÇİNDEKİLER

Tatil sezonunu Bodrum'da açan İlham Gencer ile Bora Gencer, önceki gün Ortakent'teki Lucca Otel'de görüntülendi.

94 yaşındaki İlham Gencer'in, 56 yaşındaki oğlu denizdeyden pür dikkat onu izlemesi, "Babalık böyle bir şey" dedirtti. Doğan SAVAŞ.

EN İYİSİ MÜZİK DİNLEMEK!
Güzel şarkıcı Elif Kaya, Bodrum sahillerinde arz-ı endam etmeye başladı.

Önceki gün Ortakent'teki Lucca'ya giden Elif Kaya, sıcaktan bunalınca kendisini denize atmak istedi. Merdivenlerde deneme yapan şarkıcı, soğuk suya girmeye cesaret edemedi. Daha sonra kulaklığını takan Elif Kaya, şezlonga uzanıp akşama kadar müzik dinledi.

'14 KİLO ALDIĞIM DOĞRUDUR'
Yaşadığı
rahatsızlıktan sonra Bodrum'da dinlenmeye başlayan Hakan Atun, önceki gün sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Altun, bu paylaşımına "Bodrum'da olduğum doğrudur! 14 kilo aldığım doğrudur! Yanımdaki güzel refakatçi Diva'nın benim değil, dostum Ediz'in olduğu doğrudur!" notu düştü.

SERENAY PARLADI
Son dönemde özel hayatı yüzünden gözden düşen Serenay Sarıkaya, Türkiye'de sönmeye başlasa da yurt dışında parlamaya devam ediyor. İtalyan lüks mücevher markası Bvlgari'nin Türkiye'deki ilk ve tek marka elçisi olan Sarıkaya, önceki gün firmanın Instagram sayfasını süsledi. Bvlgari, resmi sayfasında Eva Herzigova, Ester Expósito ve Zendaya gibi dünya çapında ünlü yıldızlarla birlikte Serenay Sarıkaya'nın videosunu ve fotoğraflarını yayınladı.

ZİRVEDE START
Atv ekranlarının yeni dizisi "Baş Belası" seyirciden tam not aldı. İlk bölümüyle önceki gün ekrana gelen dizi, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasındaydı. Büyük ilgi gören 'Baş Belası' Tüm kişiler ve AB kategorilerinde Pazar akşamının en çok izlenen dizisi oldu.