Hande Yener önceki gün Berksan’ın yeni açtığı Zühtü adlı meyhaneye gitti

Hande Yener, önceki gün Berksan'ın yeni açtığı Zühtü adlı meyhaneye gitti. Versace marka kıyafetiyle sanki konsere çıkacakmış gibi giyinen Yener, "Sahneden insanlara bakmaya hasret kaldım" dedi. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 19 Mart tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2021 Güncelleme 19 Mart 2021, 07:00
Hande Yener önceki gün Berksan’ın yeni açtığı Zühtü adlı meyhaneye gitti

İÇİNDEKİLER

Hande Yener, önceki gün Berksan'ın yeni açtığı Zühtü adlı meyhaneye gitti. Versace marka kıyafetiyle sanki konsere çıkacakmış gibi giyinen Yener, "Sahneden insanlara bakmaya hasret kaldım" dedi.

BOĞAZ'DA SEFA YAPTI
Zehra Çilingiroğlu,
mekanların yeniden açılmasıyla birlikte Boğaz'a koştu. Arkadaşlarıyla Arnavutköy Balıkçısı'nda bir araya gelen genç kız, mekan çıkışında maskesini de takarak babasının aksine kurallara uydu.

ZİRVENİN GEDİKLİSİ
Kuruluş Osman',
önceki akşam da reytinglerin zirvesindeydi. Dizi; Tüm Kişiler'de %12,65 izlenme oranı ve %26,64 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde %13,54 izlenme oranı ve %26,08 izlenme payı alarak Çarşamba'nın en çok izlenen yapımı oldu.

ŞİPŞAK ALIŞVERİŞ
Başak Dizer, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Baştan aşağıya krem rengi kıyafetiyle tarzını konuşturan güzel stil danışmanı, mağazalardan alacaklarını çok kısa bir sürede alıp AVM'den ayrıldı.