Alaattin Kadayıfçıoğlu'ndan ayrıldığı iddia edilen Zehra Çilingiroğlu'nu teyzesi Helin Avşar teselli etti

Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu, teyzesi Helin Hanım ile Bebek’teydi. Genç kız, evlilik hazırlığında olduğu Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ayrıldıklarına dair haberler sorulunca susmayı tercih etti…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2020 Güncelleme 23 Eylül 2020, 07:01
Alaattin Kadayıfçıoğlu’ndan ayrıldığı iddia edilen Zehra Çilingiroğlu’nu teyzesi Helin Avşar teselli etti

İÇİNDEKİLER

Sanatçı Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar ve kızı Zehra Çilingiroğlu, önceki akşam Bebek'te görüntülendi.

Lüks araçları ile bir mekandan kahve almak için duran ikili, gazetecileri görünce panikledi. Yakın bir tarihte babası Kaya Bey'in izinden giderek golfe başlayan Zehra, teyzesiyle birlikte kahve almak için araçtan indi.


AYRILIĞA TEYZE TESELLİSİ
Her zaman objektiflere gülücükler atan Zehra'nın yüzünün asık olması ayrılık iddialarını güçlendirirken teyze Helin Avşar'ın da moralinin bozuk olduğu gözlendi.

Çilingiroğlu, bir süredir birlikte olduğu Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ayrılık haberlerine yanıt vermedi. Sessizliğini bozmayan Zehra, "Teşekkür ederim arkadaşlar" diyerek kahve almak için sıraya girdi. Kahvelerini aldıktan sonra yeniden araçlarına binen teyze-yeğen, basın mensuplarına da kolay gelsin dileklerini iletti.


Çilingiroğlu'nun sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun adının son dönemde şiddet olaylarına karışmasından rahatsız olduğu öğrenildi.

DOĞAN SAVAŞ