Bir Zamanlar Çukurova'da yeni sezonda heyecan dorukta olacak

Milyonların kanalı atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, üçüncü sezonuna cevapları merakla beklenen sorularla giriyor. Yeni sezonda da heyecan dorukta olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2020 Güncelleme 13 Eylül 2020, 07:01
Bir Zamanlar Çukurova’da yeni sezonda heyecan dorukta olacak

İÇİNDEKİLER



Yeni sezonda yine milyonları ekrana kilitleyecek olan atv'nin fenomen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümleri için geri sayım başladı. Sevdası için öldürmeyi göze almış Yılmaz ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden Züleyha'nın hikayesinde köprünün altından çok sular aktı. Kimi zaman onlar vazgeçti, kimi zaman hayat onları birbirinden vazgeçirdi! Oğlu için Züleyha ve Yılmaz'ı ayıran Hünkar'ın kanatları hem kendi aşk acısıyla hem de annelik sınavı ile defalarca kırıldı. İki sezondur soluksuz izlenen dizide; kartlar yeniden dağıtılıyor. "Fekeli ile Demir arasında sulh olacak mı?", "Hünkar, torunlarını bulabilecek mi?" gibi birçok soru, bu sezon yanıtını bulacak.


MÜJGAN ZÜLEYHA'YI ÖLDÜRECEK Mİ?
Behice'nin Züleyha'nın ağzından Yılmaz'a yazdırdığı mektup nedeniyle Müjgan gerçekten, Züleyha'yı öldürecek mi?

YILMAZ OĞLUNU ÖĞRENDİ Mİ?
Yılmaz, Demir'in oğlunun aslında kendi oğlu olduğunu öğreniyor mu?

HANGİ CEPHEDE YER ALACAKLAR?
Nazan Kesal ve Furkan Palalı'nın hayat verdiği Fikret Fekeli ve Sevda Çağlayan'ın her gün değişen savaşta hangi tarafta yer alacakları merak konusu!


HASRET 17 EYLÜL'DE BİTİYOR
Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova, 17 Eylül'de başlıyor...