'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın büyük kadrosu, ‘Aman Reis Duymasın’ filmiyle izleyici ile buluşacak
ATV'nin fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın büyük kadrosu, 'Aman Reis Duymasın' filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Çekimleri İstanbul ve Erdek'te 4 haftada tamamlanan film, büyük bir gizlilikle yürütüldü. Yeraltı dünyasının güçlü isimleri bu kez eğlenceli sahneleriyle hayranlarının olduğu kadar sinemaseverleri de güldürmeye hazır.
ATV'nin fenomen dizisi'EşkıyaDünyaya Hükümdar Olmaz'ın büyükkadrosu, 'Aman Reis Duymasın'filmiyle sinemaseverlerin karşısınaçıkıyor. Çekimleri İstanbul veErdek'te 4 haftada tamamlanan film,büyük bir gizlilikle yürütüldü. Yeraltıdünyasının güçlü isimleri bu kez eğlencelisahneleriyle hayranlarının olduğu kadarsinemaseverleri de güldürmeye hazır.
Yapımcılığını Sinehane'ninüstlendiği, yönetmen koltuğunda iseOnur Tan'ın oturduğu filmin konusu iseşöyle: "Yeraltı dünyasının en güçlüisimleri bir yaz tatiline çıkmaya kararverir. Ekip, yönettikleri küçücük bir sahilkasabasında şok üstüne şok yaşarlar.Tek dilekleri bu skandalı Reis HızırÇakırbeyli'nin (Oktay Kaynarca)duymamasıdır."