Jennifer Lopez'in Antalya’da vereceği konserin fiyatları pes dedirtti!

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez’in Antalya’da vereceği konserin fiyatları dudak uçuklattı: Loca 135 bin lira. Ayakta 4 bin lira.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2019 Güncelleme 04 Haziran 2019, 08:01
Jennifer Lopez’in Antalya’da vereceği konserin fiyatları pes dedirtti!

İÇİNDEKİLER



ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, 'It's My Party' turnesi kapsamında 6 Ağustos'ta Antalya'da konser verecek. Merakla beklenen konser Belek'teki Regnum Carya Otel'de gerçekleşecek. Seksi şarkıcıyı locada dinlemek isteyen 20 bin euro (135 bin lira), ayakta dinlemek isteyen ise 4 bin TL ödeyecek. Antalya'da üç gece geçirecek olan Lopez; beş yatak odası, özel havuzu ve helikopter pisti bulunan kurşungeçirmez camla kaplı üç katlı villada kalacak.


Lopez'in konser alanındaki bir locanın kendisine ayrılmasını istediğini aktaran Deniz Regnum Carya Oteli Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Üstertuna, "Özel misafirlerini burada ağırlamak istemiş olabilir. 35 kişilik ekip gelecek" dedi. Lopez'e helikopterle şehir turu ve Aspendos'u havadan gösterme teklifi yaptıklarını da belirten Üstertuna, "Jennifer Lopez'in burada yapacağı her paylaşım dünyanın her yerine ulaşacak. İsmini açıkladığımız anda bile çok ciddi talepler geldi. Sadece birkaç loca kaldı. Satışlar çok iyi" diye konuştu.


Biletlerin hızla tükendiği konser öncesi 28 locanın büyük bölümü satıldı.

Lopez'in Antalya'da üç gece kalacağını belirten yetkililer, "Burada dinlenecek. Evliliği söz konusu, balayını otelimizde geçirmesi için teklif yaptık. Yanıtını bekliyoruz" dedi.



Lopez'in kendisine ayırttığı locaya nişanlısı Alex Rodriguez'i oturtması bekleniyor.