Hercai ekibi, Romanya Prensesi Maria ile Şanlıurfa Göbeklitepe'de rastlaştı

Atv’nin sevilen dizisi Hercai ekibi, Şanlıurfa’daki çekimlerde Romanya Prensesi Maria ile rastlaştı. Zarif Prenses, kendi ülkesinde de gösterilen dizinin ekibini ve oyuncularını başarıları için tebrik etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2019 Güncelleme 25 Mayıs 2019, 08:02
Hercai ekibi, Romanya Prensesi Maria ile Şanlıurfa Göbeklitepe’de rastlaştı

İÇİNDEKİLER



Reytingleriyle
her Cuma akşamlarının birincisi haline gelen atv'nin sevilen dizisi Hercai'nin setinde önceki gün hoş bir sürpriz yaşandı. Hercai dizisinin ekibi, günümüze kadar ulaşan ilk ve en büyük tapınak olup UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesindeki Şanlıurfa'da yer alan Göbeklitepe'de yeni bölüm çekimlerini gerçekleştirdi.



Birçok medeniyetin tarihine tanıklık eden bu büyülü mirasın atmosferi bugün Hercai oyuncularını ve Romanya Prenses'ini de bir araya getirdi. Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Türkiye'ye gelen Prenses Maria, Göbeklitepe'de olduğu esnada Hercai ekibiyle karşılaştı. Prenses Maria; başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü'yle yakından ilgilendi. Prenses, tarihi eserlerin olduğu bu bölgede dizi çekerek mirasına sahip çıkan yapımcı Banu Akdeniz'i de tebrik etti. Geçtiğimiz aylarda henüz üç bölümü yayınlanmışken yurt dışında da büyük ilgi gören Hercai'nin ilk satışı Romanya'ya gerçekleşmişti. Ses getiren dizinin önceki gün Romanya Prensesi ile bir araya gelmesi ise büyük bir tesadüf oldu.


URFA'DA GÜZEL TESADÜF
Prenses, başrol oyuncuları Ebru Şahin ile Akın Akınözü'yü başarılarından dolayı tebrik etti.