Eda Taşpınar'dan hayvanseverleri kızdıran hareket! Yavru timsahla oyuncak gibi oynadı

Marjinal yaşamıyla olay olan Eda Taşpınar, işi abarttı. Geçen hafta ABD’de timsah eti yiyen ikoncan, şimdi de ağzı bantlı yavru timsahla oyuncak gibi oynayıp hayvanseverleri kızdırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2019 Güncelleme 28 Nisan 2019, 07:58
Eda Taşpınar’dan hayvanseverleri kızdıran hareket! Yavru timsahla oyuncak gibi oynadı

İÇİNDEKİLER



Şu
sıralar ABD'de olan Eda Taşpınar, önceki günkü paylaşımlarıyla hayvanseverleri kızdırdı. Geçtiğimiz günlerde Louisiana eyaletinde bir restoranda timsah eti yiyen ikoncan, bu kez timsahlarla oyuncak gibi oynadı. Yediği kızarmış timsah etini sosyal medyada paylaşıp iştah kapatan Taşpınar, bataklıkta çıktığı tekne gezintisi sırasında da ağızları bantlanmış yavru timsahları aksesuar gibi kullandı.


REKLAM ARACI YAPTI
Paylaşımına güneş gözlüklerini de etiketleyen ikoncan, bu hareketiyle yavru timsahı yaptığı reklama alet etti. Sosyetik ikoncan, doğal ortamından uzaklaştırılıp ağzı deri bantla kapatılan yavru timsahı başının üzerine yerleştirdiği poza "Yeni arkadaşlar ediniyorum" notu düştü.

HAVAN BATSIN!
Marjinal yaşam tarzıyla her daim olay olan Taşpınar, bu düşüncesiz tavrıyla da sosyal medyada hayvanseverler tarafından topa tutuldu. Eda Taşpınar'ın bu karesi eleştiri yağmuruna uğradı. Pek çok hayvansever, ünlü ikoncana sosyal medyada "Havan batsın. O yavru timsahın yeri vahşi doğa. O hayvanı ait olduğu yere bırak" diye öfke kustu. ABD tatiline son hızla devam eden Taşpınar ise hayvanseverlerin eleştirilerine kulak tıkadı.


TOPA TUTULDU
"Timsahın derisini giydin, etini yedin. Yetmedi mi? Rahat bırak hayvanı!"
"Yavru timsahın ağzının kapatılması çok üzücü. Havalı paylaşım yapmak için o hayvanın çektiği korkuyu göz ardı etmek de cabası…"
"Eda Taşpınar, ikoncanlıktan ikoncanavarlığa doğru ilerliyor."