Sıla aşk hayatında başka bir kadını harcadı! İhanete uğrayan Deniz Mumcuoğlu, Hazer Amani'yi takipten çıkardı

Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiasıyla hemcinslerini arkasına alan Sıla; aşk hayatında başka bir kadını harcadı. Popçu, geçtiğimiz akşam evli yemek şefi Hazer Amani ile sarmaş dolaş objektife yakalandı. İhanete uğrayan Deniz Mumcuoğlu da Amani’yi takipten çıkardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2019 Güncelleme 19 Ocak 2019, 07:58
Sıla aşk hayatında başka bir kadını harcadı! İhanete uğrayan Deniz Mumcuoğlu, Hazer Amani’yi takipten çıkardı

İÇİNDEKİLER



Ünlü
oyuncu Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olup kadın hakları savunuculuğuna soyunan Sıla, şimdi de 'yuva yıkan kadın' skandalıyla gündemde... Sıla, geçtiğimiz akşam evli yemek şefi Hazer Amani ile Beşiktaş'ta aracının içinde samimi bir halde objektife yakalanmıştı. Alkolün etkisiyle arka koltukta kafa kafaya uyuyakalan ikilinin bu şok görüntüsüyle yasak aşk skandalı patladı. 42 yaşındaki yemek şefi, olay gece sonrası "Sıla ile arkadaşız. Eşimle bir problemim yok. Kendisiyle bir proje için buluştuk" diye aşk iddiasını yalanlamıştı. Ancak Hazer Amani ile 2013'ten beri evli olan Deniz Mumcuoğlu, skandal görüntüleri affetmedi.


RESTİ ÇEKTİ!
Mumcuoğlu, Amani'yi dün Instagram'da takipten çıkardı. Yemek şefi de eşiyle iki ay önce evleri ayırıp geçen ay karşılıklı boşanma davası açtıklarını itiraf etti. Bu durum da "Sıla ile Amani'nin ilişkisi bir ay önce mi başladı?" sorusunu akıllara getirdi.



YUVA YIKAN KADIN
Son dönemde olaylı özel hayatıyla manşetlerden düşmeyen Sıla'nın geçtiğimiz akşam evli yemek şefi Hazer Amani ile yaptığı bu kaçamak bir evliliğin bitmesine mal oldu.




BU ŞİDDET DEĞİL Mİ?
Kural'dan Ekim 2018'de şiddet gördüğü iddiasıyla mağdur olduğunu öne süren ve evli Hazer Amani'yle yakalanan Sıla, "Bu yaptığın Deniz Mumcuoğlu'na şiddet değil mi?" diye topa tutuldu.