Sosyetenin Lopez rüyası

Jennifer Lopez gibi güzel olmak isteyen Türk sosyetesi, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir klinik açılışına akın etti. Ünlüler, Lopez’in de yaptırdığı güzellik uygulamalarına yoğun ilgi gösterdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2018 Güncelleme 22 Ekim 2018, 02:52
Sosyetenin Lopez rüyası

İÇİNDEKİLER



G
üzellikleri ve kusursuz fizikleriyle dünyanın gözdesi olan Jennifer Lopez, Madonna ve Rihanna, sosyetenin de radarına girdi. Cemiyet dünyasının ünlüleri, önceki gün Nişantaşı'daki Koral Kliniği'ndeki davete akın etti. Sosyetikler, Türkiye'ye ilk kez getirilen ve Hollywood yıldızlarının gençlik sırrı olarak bilinen H100 Gençlik Serumu'nun tanıtıldığı davette ameliyatsız gençlik tedavileri hakkında da bilgi aldı.


PÜR DİKKAT BİLGİ ALDILAR
Yıllara meydan okumak isteyen cemiyet hayatının ünlü hanımları, 'Temassız Estetik' olarak tanımlanan ameliyatsız cilt ve vücut germe tedavileri ile zayıflama, bölgesel incelme ve selülit tedavilerine de büyük ilgi gösterdi. Davette Dr. Hilal Koral ve Dr. Deniz Koral'dan uygulamalar hakkında detaylı bilgi alan ünlüler arasında ise Feryal Gülman, Arzu Kunt, Mine Kalpakçıoğlu, Aslı Kuseyrioğlu, Berrin Ak, Burcu Ziyal, Cansen Kut, Alegra Levi, Bahar Şer, Ece Kıral, Demet Şener ve Pınar Tezcan Özçapkın gibi birçok ünlü vardı.


GÜZEL BULUŞMA
DR. Hilal Koral ve Dr. Deniz Koral, NishPharma Yönetim Kurulu Başkanı Orçun Duygun ve eşi Müge Arıcı Duygun konuklarla yakından ilgilendi.



Burcu Şendir


Yağmur Ünal