Tülin Şahin'i güldüren aşk

Tülin Şahin, önceki akşam yeni sevgilisi Portekizli işadamı Pedro De Noronha ile Etiler’de ilk kez objektife yansıdı. Çiçekçilerin etrafını sarmasıyla şaşkına dönen yabancı damat, uzatılan gülleri her seferinde geri çevirdi. Şahin de sevgilisinin bu gül savaşını gülerek izledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2018 Güncelleme 11 Ekim 2018, 03:06
Tülin Şahin’i güldüren aşk

İÇİNDEKİLER



Ünlü
yemek şefi Memet Özer'le 12 yıllık evliliğini bitirdikten sonra gönlünü Mayıs'ta Portekizli fon yöneticisi Pedro De Noronha'ya kaptıran Tülin Şahin, önceki akşam yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi. İkili, Etiler'deki Nusret adlı mekanda baş başa yemek yedi.


3 AYLIK MUTLULUK
Çıkışta objektiflere birlikte yansıyan 3 aylık aşıkların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Dünyaca ünlü yatırım şirketi Noster Capital'in kurucu ortağı olan Noronha, bir anda çevresini çiçekçilerin sarmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Güzel modele alması için Noronha'ya gül uzatan çiçekçi çocukların hevesi kursağında kaldı.


ROMANTİZME UZAK!
Portekizli işadamı, çiçekçilerin ısrarlarını görmezden geldi. Şahin'le aracına yönelen Noronha, VIP minibüsün içine uzatılan gülü de geri verdi. 37 yaşındaki model de aşkının çiçekçilerle mücadelesini gülümseyerek izledi. Yabancı damat, çiçekçiyle inatlaşmasında galip gelse de eleştirilerden kurtulamadı. Noronha'nın bu davranışı "Pedro, romantiklikte sınıfta kaldı" yorumları yaptırdı.


YABANCI DAMADIN ÇİÇEK FOBİSİ!
Tülin Şahin'e alması için uzatılan gülü her seferinde geri çeviren Noronha'nın şaşkınlığı objektiflere böyle yansıdı. Portekizli damadın, gülü almamakta ısrar etmesi "Pedro'nun çiçek fobisi var" dedirtti.


DOĞAN SAVAŞ