Aşk sınır tanımadı

Aylin Koç ile Dilan Gerede’nin aşkına mesafeler bile engel olamadı. Sosyetik güzel, önceki gün üniversite eğitimi için Londra’nın yolunu tuttu. İstanbul'dan kilometrelerce uzaktaki aşkını özleyen Gerede de Koç'u telefonda görüntülü arayıp hasret giderdi. Genç adam bu anı da instagram'da paylaşıp aşkını gözler önüne serdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2018 Güncelleme 07 Eylül 2018, 02:00
Aşk sınır tanımadı

İÇİNDEKİLER

İlk kez TAKVİM'in duyurduğu merhum işadamı Mustafa Koç'un kızı Aylin Koç ile sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Dilan Gerede'nin aşkı tam gaz sürüyor. İki aydır birlikte olan çiftin ilişkisini anne Gerede, geçtiğimiz günlerde doğrulamış ve müstakbel gelinine övgü yağdırmıştı. Ancak 18 yaşındaki genç çiftin arasına mesafeler girdi. Üniversiteyi Londra'da okuyan Koç, geçtiğimiz günlerde yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla İngiltere'nin yolunu tuttu.



TELEFONDA HASRET GİDERDİ
Aşkından ayrı kalmaya dayanamayan Dilan Gerede ise çareyi telefonda görüntülü konuşmakta buldu. Genç adam, çok özlediği aşkını önceki gün görüntülü arayıp hasret giderdi. Gerede, İstanbul'dan yaklaşık 3 bin kilometre uzaklıktaki sevgilisiyle görüntülü konuştuğu sırada aldığı ekran görüntüsünü de instagram'da paylaştı. Birbirlerine sevgiyle bakan ikilinin bu halleri de "Aşk, mesafe tanımaz" dedirtti. Gerede, bu hamlesiyle de gizli saklı yaşadıkları aşklarını gözler önüne sermiş oldu.