Aşka Fransız kalmadı

Sosyetik Ceylan Çapa, aşkta sınırları aştı. Altuğ Leblebici ve Serkan Uçar gibi isimlerle birliktelik yaşayan Çapa, gönlünü Fransız Arnaud Auvray’a kaptırdı. 29 yaşındaki sosyetik ile yabancı damat, şimdilerde ABD’de arkadaşlarıyla tatilde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2018 Güncelleme 20 Nisan 2018, 04:05
Aşka Fransız kalmadı

İÇİNDEKİLER

Bugüne kadarki her ilişkisi hüsranla biten sosyetik güzel Ceylan Çapa, aradığı aşkı yurt dışında buldu. Madenci Altuğ Leblebici ile 2015'te 1 yıllık aşkını bitirdikten sonra gönlünü Ece Erken'in eski eşi Serkan Uçar'a kaptıran Çapa, Uçar'la yaşadığı olaylı aşkı da 2016'da bitirdi. 2017'de adı sosyetik çapkın Hakan Sabancı ile de anılan Çapa, geçtiğimiz ay da Bursalı işadamı Yalçın Ok'la yakınlaştı. Son birkaç yılda çalkantılı aşk hayatında aradığını bulamayan sosyetik güzelin yüzünü Fransız Arnaud Auvray güldürdü.



CEYLAN'A PATRON SEVGİLİ
Pazarlama alanındaki bir şirkette CEO olan Auvray ile geçtiğimiz hafta ABD'deki Coachella Festivali'ne giden Çapa, iddiaya göre Fransız yakışıklıyla samimiyeti ilerletti. Kaliforniya'daki festivalde birlikte eğlenen ikili, daha sonra rotayı Santa Monica'ya çevirdi. Şimdilerde arkadaş gruplarıyla birlikte ABD'yi arabayla gezen ikilinin, geçtiğimiz aylarda yine ortak dostları aracılığıyla Madrid'de tanıştığı öğrenildi. 29 yaşındaki sosyetik güzelin gönlünü Fransız Arnaud Auvray'da bulması ise "Ceylan, aşkta sınırı aştı" dedirtti.