Game Of İlluminati

‘Illuminati’ tarafından düzenlendiği konuşulan Grammy Ödülleri Töreni’nde önceki akşam Bruno Mars rüzgarı esti. Tarikatın lideri olduğu iddia edilen Jay-Z’nin 8 ödülde aday olmasına rağmen geceden eli boş dönmesi ‘Tarikat, İslam’a yakınlaşan Jay-Z’nin yerine Mars’ı getirdi’ dedikoduları çıkardı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2018 Güncelleme 30 Ocak 2018, 10:12
Game Of İlluminati

İÇİNDEKİLER



Merakla
beklenen "Grammy Ödülleri'ni kim kazandı?" sorusunun cevabı önceki akşam belli oldu. New York'taki Madison Square Garden'da bu yıl 60.'sı düzenlenen törene; Bruno Mars damga vurdu. 32 yaşındaki ABD'li şarkıcı, 'Yılın Albümü', 'Yılın Kaydı' ve 'Yılın Şarkısı' olmak üzere toplam 6 dalda ödül kazandı. Gecede hüsran yaşayan isim ise 8 dalda aday olmasına rağmen tek ödül dahi alamayan Jay-Z oldu. Töreni eşi Beyonce ve büyük kızı Blue Ivy ile en önden seyreden rapçinin törenden eli boş dönmesi ise birçok iddiayı beraberinde getirdi.


6 ÖDÜL BİRDEN MARS'A VERDİRİLDİ
Yıllardır Illuminati'nin adını tüm dünyaya duyurmak ve gizli mesajlar vermek için düzenlediği konuşulan Grammy'de; tarikatın müzik dünyasındaki lideri olarak gösterilen Jay-Z'in ödül almaması, herkesi şoke etti. Bazı komplo teoricileri, "Jay-Z, İslam'a yakınlaştığı için tarikatın vetosuyla karşılaştı" iddiasını ortaya attı. Bilindiği gibi Beyonce ile Jay-Z ikizlerine Mevlana'dan esinlenerek Sir ile Rumi adını vermişti. Hatta Jay-Z, ödüle aday olduğu 'Family Feud' (Aile İçi Kavga) isimli şarkısında "Elhamdülillah" demişti. Bazılarına göre ise tarikatla son dönemde kriz yaşayan Jay-Z, İlluminati'den veto yedi. Tarikat liderleri de Grammy'de ödülleri Jay-Z yerine yeni gözdeleri Bruno Mars'a verdirdi!

RİHANNA TAŞ GİBİ
Sahne şovuyla törene damgasını vurmayı başaran Rihanna'nın Adam Selman imzalı kıyafeti, tam 275 bin adet kristalle özenle işlenmişti.

TARİKATIN YENİ GÖZDESİ
Törende 6 ödül birden alan Bruno Mars'ı gecede model sevgilisi Jessica Caban yalnız bırakmadı.

​ELTON
JÜBİLE YAPTI
Yavaş yavaş sahnelere veda edeceğini açıklayan Elton John'un Elton Miley Cyrus ile 'Tiny Dancer' şarkısına yaptığı düet, büyük alkış aldı.

ASABİ BLUE IVY
Jay Z ve Beyonce'nin 6 yaşındaki kızı Blue Ivy, gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ivy, anne ve babasının ödül alanları alkışlamasını patron edasıyla engelledi. Beyonce, Nicolas Lebron marka elbisesi, gözlükleri ve şapkasını Jimmy Choo marka ayakkabıyla tamamladı. Yıldızın, Lorraine Schwartz marka takıları ise 6.8 milyon dolardı.

Armani kıyafetiyle ilgi odağı olan Lady Gaga, yakasındaki beyaz gülle Time's Up hareketini destekledi.

Miley Cyrus da Lady Gaga gibi cinsiyet eşitsizliği ve cinsel tacizi protesto etmek için beyaz gül takarak törene katıldı.

ATİYE'DEN DİVA ÇIKIŞI

Bu yıl 60.'sı düzenlenen Grammy Töreni'ni izleyen Türkler arasında Atiye de vardı. Genç şarkıcı, törenden yaptığı paylaşımlarda kendisi için "Diva" diyerek de iddialı bir çıkış yaptı!