Aşk tesadüfleri sever

Ünlü model Tülin Şahin'den 7 ay önce boşanan Memet Özer, önceki akşam yeni aşkı Verda Özer’le görüntülendi. Çiçeği burnunda çiftin aynı soyadını taşıması ise güzel bir tesadüftü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2018 Güncelleme 19 Ocak 2018, 00:00
Aşk tesadüfleri sever

İÇİNDEKİLER

Mayıs 2017'de 12 yıllık evliliklerini ani bir kararla bitiren Tülin Şahin'le şef Memet Özer'den yalnızlığa ilk veda eden Özer oldu. Bekarlığa 7 ay dayanan ünlü yemek şefi, gönlünü gazeteci Verda Özer'e kaptırdı. Yaklaşık 1 aydır aşk yaşayan sevgililer, önceki akşam ilk kez görüntülendi. Kağıthane'de düzenlenen 'Black party' konseptli bir davete el ele katılan Mehmet Özer ve sevgilisi Verda Özer, flaşlar patlayınca panikledi.

ÖNCE KAÇIŞ, SONRA POZ
Yaşadığı panik yüzüne yansıyan ünlü yemek şefi, sevgilisiyle hızla partinin yapıldığı mekana girdi. İçeride samimi bir şekilde eğlenen ikili, yarım saat sonra partiden ayrıldı. Tülin Şahin'le boşanırken "Zaman içinde anlaşamadığımız konular arttı" diyen Özer'in yeni sevgilisiyle aynı soyadını taşıması ise dikkat çekti. Bu ilginç tesadüf "İleride ikilinin aşkının evliliğe gitmesi durumunda ünlü gazetecinin soyadını değiştirmesine gerek kalmayacak" dedirtti.


Doğan SAVAŞ