Miss gibi düğün

İşadamı Nedim Keçeli ile 4 yıldır aşk yaşayan 2003 Miss Model of Türkiye Güzeli Gamze Karaman, Venedik’te evlendi. Peri masallarını andıran düğün için bir servet harcandı. Her şeyin ultra lüks olduğu gecede Türk dostları çılgınca eğlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2017 Güncelleme 07 Mayıs 2017, 00:25
Miss gibi düğün

İÇİNDEKİLER

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli ile 31 Mart'ta İstanbul'da nikah masasına oturan oyuncu Gamze Karaman, önceki gün İtalya'nın Venedik şehrinde rüya gibi bir düğün yaptı. San Clemente Adası'ndaki Belmond Cipriani Hotel'de düzenlenen muhteşem geceye çiftin sanat ve cemiyet dünyasından 140 yakın dostu katıldı. Yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı ünlü işadamıyla evlendikten sonra soyadı 'Keçeli' olan 2003 Miss Model of Turkey Güzeli Gamze Karaman, Elie Saab imzalı gelinliğiyle göz kamaştırdı. Nedim Keçeli de Tom Ford marka damatlığıyla çok şıktı. Peri masallarını aratmayan düğün için hazırlıklara aylar öncesinden başlayan ikili; kuaför, makyöz ve organizasyonla ilgilenecek görevlileri de özel olarak Türkiye'den İtalya'ya götürdü. Hiçbir detayın atlanmadığı düğünde Venedik karnavalı konsepti hakimdi.

MİSAFİRLERLERLE VENEDİK KEYFİ
Renkli maskelerle neşelenen davetliler, gece boyunca dans ederek de çiftin mutluluğuna ortak oldu. Tarihi atmosferde, sadece özel gecelerde performans gösteren Fransız grup Shamza sahne aldı. Bu arada ünlü isimler gece boyunca düğünde çektikleri videoları ve fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşmayı ihmal etmedi. Hafta sonunu da Venedik'te geçirecek olan ünlü isimler, şehir turu ve gondol sefasının ardından pazartesi yurda dönmeyi planlıyor. Mutlu çift, konukların İstanbul'a dönmesinin ardından Roma ve Floransa'da kısa bir tatil yapacak.


VENEDİK'TE COŞTULAR
Çiftin bu mutlu gününe ortak olan davetliler gece boyunca doyasıya eğlendi. Venedik'e özgü maskelerle poz veren konuklar, bu anları da sosyal medya hesaplarında paylaştı.


O ARTIK ŞEYMA ILICALI
Düğüne ünlü televizyoncu sevgilisi Acun Ilıcalı'yla katılan Şeyma Subaşı, geceye damgasını vurdu. Güzel tasarımcının masasına 'Şeyma Ilıcalı' yazılması, 'Eylül'de evlenecek olan ikili, nikahı öne mi çekti?' diye düşündürdü.


MASALAR GÖZ KAMAŞTIRDI
Keçeli çiftinin düğününün yemekli bölümü şarap mahzeninde gerçekleştirildi. Daha önce George ve Amal Clooney çifti de Cipriani otelinde evlenmişti.


KONUKLAR MASRAFINI KENDİ ÖDEDİ
Uçak biletleriyle konaklama ücretini kendileri ödeyen davetlilerin cebinden lüks otelin bir gecelik konaklaması için ortalama 8 bin lira çıktı.

GÖBEK Mİ BEBEK Mİ?
Gamze-Nedim Keçeli çiftinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Gamze Hanım'ın göbeğindeki şişliği 'Bebek mi geliyor?' sorusunu akıllara getirdi