Kalpler Ankara için attı

Başkent'te yaşanan hain saldırı, milyonların yüreğini yaktı. Magazin ve sosyete dünyasının ünlü isimleri de 'Yeter' diyerek teröristlere lanet yağdırdı ve birlik çağrısı yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2016 Güncelleme 15 Mart 2016, 01:48
Kalpler Ankara için attı

İÇİNDEKİLER

HER DAİM DİMDİK DURACAĞIZ
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızı Oktay Kaynarca, terör saldırısı karşısında şöyle dedi: "Silahsız, savunmasız insanları öldürerek yapılan bir savaş şerefsiz ve haysiyetsizlikten öte bir şey değildir. Bu iğrenç saldırılarla bu ulusa ders vermek isteyen herkes bilmelidir ki; biz buna benzer çok acı yaşadık ama şerefsizliğe boyun eğmedik. Her daim dimdik duracağız. Bizi yıkmadınız, yıkamayacaksınız. Başın sağolsun, benim yalnız memleketim."

AH BENİM ÜLKEM
Ankara'da doğup büyüyen Funda Arar, saldırının ardından şöyle yazdı: "Çocukluğumun geçtiği Ankara. Sevdiğim, sevdiklerimin olduğu şehir. Nedir bu başımıza gelenler! Artık kelimeler de kifayetsiz. Ah benim ülkem."
Mustafa Sandal: Türkiye ağlıyor. Ölenlere Allah'tan rahmet dilerim. Milletimizin başı sağolsun, yaralılara acil şifalar.
Gonca Vuslateri: Ankara saldırısından hemen sonra Beşiktaş-Kabataş tarafında ne oluyorsa sahilde havai fişek patlatıyorlar. Biraz utanma olur insanda, biraz ar yahu.
Deniz Çakır: Bütün lise hayatım boyunca geçtim o saatte oradan. Gencecik çocuklar, o saatte oradakiler. Gencecik çocuklar şimdi yoklar.

BİR YERE GİTMİYORUZ

Sosyetik Feryal Gülman da şöyle yazdı: "İntikam sözleri, o canları geri getirmez elbet ama bizim evlatlarımız bu topraklarda yaşayacak.
Biz bir yere gitmiyoruz. Kimseye verecek bir karış toprağımız da yok. Güzel ülkem, biz çok ama çok güçlüyüz."
Hacı Sabancı: Söylenecek söz kalmadı, başımız sağolsun.
Mustafa Ceceli: Cana kıymak ne kadar kolay. İnsanlıktan nasipsizler sürüsü. Allah hidayet versin.

SİZE CEHENNEM BİLE HARAM

Sinan Akçıl, sosyal medyadan teröristlere lanet yağdırdı. Ünlü müzisyen, 'Bu vatan uğruna gerekirse ben de ölürüm ama size cehennem bile haram' dedi.

Ankara'daki hain saldırıya lanet yağdıranlardan biri de Sinan Akçıl'dı. Ünlü müzisyen, profilinde paylaştığı Türk Bayrağı fotoğrafının altına şöyle yazdı: "Allah belanızı versin. Siz mi böleceksiniz bu vatanı sinekler! Gerekirse ben de, bir başkası da ölür gider bu vatan uğruna da sizin kokunuz duyulmaz cennette. Sizin gibi arkadan vuran katillere cehennem bile haram. Yettiniz be!"

DEFİLE VAR PARTİ YOK
Bu yıl 15-19 Mart tarihleri arasında yapılacak olan İstanbul Fashion Week'in iptal edilmemesine karar verildi. "Yüzlerce kişi aylardır bu defileler için çalışıyor" diyerek Moda Haftası'nın iptal olmamasını isteyen modacılar, ortak bir kararla defile sonrası verecekleri
partileri ise iptal
etti.

ETKİNLİKLER İPTAL!
İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu ile kültür merkezlerinde gerçekleşmesi planlanan konser ve tiyatro programları, 17 Mart'a kadar iptal edildi.
Bengü, Ankara'daki terör saldırısını duyar duymaz önceki akşam Mall Of İstanbul'da vereceği konserini iptal etti.
BKM'nin dün akşamki '4 Çeyrek 1 Tam' gösterisi, gerçekleştirilmedi.
İdil Biret, dün akşam ODTÜ konserini iptal etti.
14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Türkiye'nin birçok yerinde yapılması planlanan etkinlikler de terör saldırısı nedeniyle iptal oldu.
Birçok televizyon programı da dün ve bugün ekrana gelmedi.