Yavuz dört nala

Atlara merak saran Yavuz Bingöl, 100 bin liraya ingiliz tayı aldı. 3 tane yarış atı olan türkücü, gözünü Gazi Koşusu'na dikti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2015 Güncelleme 12 Nisan 2015, 00:00
Yavuz dört nala

İÇİNDEKİLER

Bir çok ünlü isim gibi atlara düşkün olan Yavuz Bingöl, Hipodrom'a yatırım yapmaya devam ediyor. Kendisine ait 'Parti Lover' ve 'Vaka Coba Coba', isimli iki İngiliz atı bulunan Bingöl, iki yaşında 'Fast Whisper' isimli bir İngiliz tayı daha alarak atlarının sayısını üçe çıkardı. Daha önce yarışlarda koşturduğu atları sayesinde büyük bir servetin sahibi olan Yavuz Bingöl, 100 bin liraya aldığı İngiliz tayı Fast Whisper ile '2016 Gazi Koşusu'na katılmak istiyor.

EN BÜYÜK HAYALİ GAZİ KOŞUSU
Atları çok seven Yavuz Bingöl, şu sıralar Ankara'da bulunan bu üç atını sık sık ziyarete gidiyor. Onların bakımı için hiç bir masraftan kaçınmayan Bingöl, yeni aldığı tayı Fast Whisper ile 'Gazi Koşusu'na katılmayı planlıyor. Yakın çevresine, en büyük hayalinin 2016 Gazi Koşusu'nda atını koşturup ve kupa kazanmak olduğunu söyleyen Yavuz Bingöl'ün at merakını şarkıcı sevgilisi Öykü Gürman'a da aşıladığı öğrenildi.

SANAT DÜNYASI YARIŞTA

Sanat camiasından birçok ünlü isim de Yavuz Bingöl gibi at sahibi. Emre Karayel, Faruk Tınaz, Ebru Gündeş, Işın Karaca, İsmail Türüt, İbrahim Tatlıses ve Yasemin Yalçın gibi isimler atlarıyla heyecan yaşıyor.

Aydın HAMZA