Aşk doktoru

Geçtiğimiz Eylül'de boşanan Sinem Öztürk, gönlünü doktor Macit Bitargil'e kaptırdı. Hataylı doktor, daha önce de Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2015 Güncelleme 26 Şubat 2015, 00:00
Aşk doktoru

İÇİNDEKİLER

Hatay'ın önde gelen ailelerinden birine mensup olan Macit Bitargil, magazin dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Kalp ve damar cerrahı olan Bitargil, geçtiğimiz aylarda Berrak Tüzünataç ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Güzel oyuncu ile Hataylı doktorun aşkı, sadece birkaç ay sürmüştü.

TATİLDEN SONRA EĞLENCE
Macit Bitargil, gönlünü şimdi de ekranların bir diğer güzel oyuncusu Sinem Öztürk'e kaptırdı. Geçtiğimiz haftalarda Sarıkamış'ta arkadaşlarıyla birlikte tatil yapan ikili, önceki gece de Nişantaşı'ndaki bir mekanda eğlendi.

'NE YERİ, NE DE ZAMANI'
Sabaha karşı mekandan çıkarken gazetecileri gören Sinem Öztürk ile Macit Bitargil, kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Geçtiğimiz Eylül'de 1 buçuk yıllık eşinden boşanan güzel oyuncu, gazetecilere gülümserken Macit Bitargil, yüzünü saklamaya çalıştı. Sinem Öztürk, Bitargil ilişkisiyle ilgili sorular karşısında ise "Şimdi bunları konuşmanın ne yeri ne zamanı" diyerek yeni aşkını doğruladı.

HALİL ÇİLİNGİR