Defne'nin ölümünde şok iddia!

Senem Kuyucuoğlu, Defne Joy'un uyuşturucudan öldüğünü iddia etti. Hacker Mert Ortaç ise dün 'Defne'nin ölümüne Senem sebep oldu' iddiasını ortaya attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2014 Güncelleme 07 Mayıs 2014, 01:51
Defne’nin ölümünde şok iddia!

İÇİNDEKİLER

Bir dönem podyumda fırtına gibi esen Senem Kuyucuoğlu, uyuşturucu partilerinde çekilen görüntüleri kadar açıklamalarıyla da gündem yarattı. Uyuşturucuyla ilk kez Tolga Karel yüzünden tanıştığını iddia eden 24 yaşındaki model, önceki gün de 2011'de yaşamını yitiren Defne Joy Foster'la ilgili ortaya şok iddialar attı.

'KONU ARAŞTIRILSIN'
Senem Kuyucuoğlu, şunları öne sürdü: "Bu ortamı biliyorsam Defne, uyuşturucudan öldü. Bu konu araştırılmalıdır. Maddenin kanında çıkmamış olması normal. Bu, burundan alınan bir şey olduğu için çıkmayabilir. Herkes bu konuyla ilgili bildiklerini anlatmalı." Kuyucuoğlu'nun bu sözleri üzerine bir süredir modelin twitter hesabını ele geçiren hacker Mert Ortaç, şunları öne sürdü:

HACKER SAHNEDE!
"Ölmüş insanı mezarında rahatsız ettin. Pisliklerini kapatabilmek için ailesini huzursuz ettin. Sana; 'Defne'nin annesini ara özür dile, savcılığa bildiğini anlat' dedim. Defne'nin ölüm sebebi farklı bir sokak satıcısının verdiği yanlış katkı yapılmış pis uyuşturucu maddeydi. Seni, 'Defne öldüğünde intihar etmek istedim' diyebilecek kadar vicdan azabı çektirecek şey neydi? Açıklık getireyim: O satıcıyla Defne'yi tanıştıran, buna sebep olan Senem Kuyucuoğlu'dur. O satıcının kim olduğunu da kendisi iyi bilmektedir."

TEDAVi BASLADI
Senem Kuyucuoğlu hakkında dün İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından işlem yapıldı. 24 yaşındaki model, işlemlerin ardından özel bir hastaneye yatırıldı. Savcılıkta ifade verirken tedavi olmayı talep eden Senem için annesi; "Boşluktan uyuşturucuya başladı; artık iyileşecek" dedi.

TOLGA KAREL iLE SENEM MAHKEMEYE CIKACAK
Defne Joy'un avukatı; Senem Kuyucuoğlu ile buluştu. Avukat Mermer, yeni görülecek davada Kuyucuoğlu ve Karel'in de tanıklık yapacağını söyledi.

SENEM Kuyucuoğlu'nun Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili ortaya attığı iddialar; davanın seyrini değiştirdi. Ünlü modelin iddiaları üzerine harekete geçen avukat Ayşegül Mermer, "Cumartesi günü Senem'le buluştuk. Kendisi bana herhangi bir delil vermedi. Kendisi sadece bana bildiklerini anlattı" dedi ve ekledi:
ADLİ Tıp'tan yeni bir rapor istendi. Defne'ye tıbbi müdahelenin 2 saat neden geç yapıldığı konusunda şüphelerimiz var.
TOLGA Karel'in davada tanıklık etmesi konusundaki başvurumuz kabul edildi. Tolga Bey ile Senem Kuyucuoğlu, 12 Haziran'daki duruşmada tanıklık yapacak.
OLAYIN olduğu gece binada bir kadının bağrışma sesleri duyulmuş ancak öyle bir kadının binada oturmadığı tespit edildi.
DAVADA 2 tane tanığımız daha var. Kendilerinin kimliklerine ulaştık ancak adreslerine henüz ulaşamadık.

AYDIN HAMZA