Aslan parçası

Ünlü işadamı Süleyman Orakçıoğlu'nun 17 yaşındaki oğlu; 'Bir yerden başlamalı' diyerek günlüğü 50 liraya Bodrum'da çalışıyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2013 Güncelleme 12 Ağustos 2013, 01:54
Aslan parçası

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en zengin işadamlarından Süleyman Orakçıoğlu ve 17 yaşındaki oğlu Orkan, hayat dersi verdi! Maddi durumu iyi ailelerin çocukları; Bodrum'un en gözde beach'lerinde 1 saatte binlerce lira harcarken Orkan; güneşin altında ter döküyor. Lise öğrencisi olan genç adam, lüks evinin bulunduğu Yalıkavak'taki bir su sporları merkezinde çalışıyor.

KENDİ TERCİHİ
Günlük 50 lira ücret karşılığında hiç durmadan çalışan ORKA Grup'un veliahtı; kendisini ise şöyle anlatıyor: "Bu şekilde çalışarak hem kendi harçlığımı çıkarıyorum hem de bu işi seviyorum. Babam gibi başarılı bir işadamı olmak için bir yerden çalışma hayatına başlamam gerekiyor. Ben de böyle bir işi tercih ettim."

OĞLUYLA GURUR DUYUYOR
Bu sözleriyle de takdir kazanan 17 yaşındaki gencin çalışma arkadaşları da; "Orkan, çok çalışkan. Tüm gün durmadan çalışıyor" diyor. Su sporları merkezinde jetskiler'le ilgilenen, tüm su sporları aletleriyle ilgili geniş bir bilgi sahibi olan Orkan Orakçıoğlu, bu tavrıyla kendisine "Aslan parçası" dedirtti. Birçok zengin ebeveynlerin aksine oğluna para harcamayı değil çalışma aşkını aşılayan Süleyman Orakçıoğlu'nun Orkan'la gurur duyduğu söyleniyor.

YAŞITLARI BEACH'LERDE
Orkan Orakçıoğlu, sıcakta günlük 50 lira için ter dökerken onun gibi zengin ailelerin çocukları beach'lerde 1 saatte 500 lira harcıyor.

OĞUL İŞTE BABA KEYİFTE
Orkan Orakçıoğlu, hayata hazırlanmak için ter dökerken Süleyman Orakçıoğlu, tatilini Türkbükü'nde geçiriyor.
En büyük zevki dostlarıyla tavla oynamak olan ünlü işadamının da gençlik döneminden beri çok çalışkan olduğu biliniyor.