Daldan dala

Beraberliklerini inkar eden Almeda Abazi ile Sergen Yalçın, önceki akşam birlikte yakalandı. Abazi, bir ara da Yalçın'ın dostu Gökhan Şükür'le aşk yaşadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2012 Güncelleme 06 Aralık 2012, 00:00
Daldan dala

İÇİNDEKİLER

Almeda Abazi'nin hızına yetişilmiyor... Şöhreti yakaladığı Survivor'a katıldığı dönemde adı Sergen Yalçın ile anılan Abazi, Yalçın'la aşk haberlerini inkar etmişti. Almeda Abazi'nin peşinden Dominik'e giden Sergen Yalçın da; modelle gönül ilişkisi olmadığını dile getirmişti. Tüm bunlardan sonra Almeda Abazi; Eylül ayında Yalçın'ın yakın dostu Gökhan Şükür ile yakınlaştığını açıkladı.

'SİZE KİM HABER VERDİ?'
Herkes ünlü modelle Şükür'ün aşk yaşadığını sanırken; şaşırtan gerçek önceki akşam ortaya çıktı. Almeda Abazi, Sergen Yalçın'la Yelken Balık'ta buluştu. Mekan çıkışında gazetecileri gören Yalçın, restorana geri girdi. Yanında Verda Penso'nun olduğu Abazi ise gazetecilere; "Burada olduğumuzu kim haber verdi?" diye çıkıştı.

GERİ VİTES YAPTI
Mekandan çıkıp lüks cibine binerken gazetecileri gören Sergen Yalçın, ani bir hareketle mekana geri döndü. Yalçın, gazetecilerin ısrarlı sorularına yanıt vermek istemedi.

UFUK ÖZCAN