Deniz taştı

Kızının babası Efe Önbilgin'e günlerdir sitem eden Deniz Akkaya, dün çılgına döndü. Akkaya, kızının yanında çapkınlık yapan eski aşkı için ağır konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2012 Güncelleme 29 Kasım 2012, 02:16
Deniz taştı

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde Efe Önbilgin'den gelen hacizle öfkelenen Deniz Akkaya, bu kez çok ağır konuştu. Akkaya'nın öfkesinin dozunu arttıran son olay ise dün yaşandı. Ünlü modele göre; Efe Önbilgin'den olan kızı Ayşe, gazetede babasının sevgililerinden birini gördü ve bu gizemli kadının adını söyledi. Bunun üzerine çılgına dönen Deniz Akkaya, twitter'da geçtiğimiz günlerde de ağır dille suçladığı Önbilgin'i yerden yere vurdu. İşte Deniz Akkaya'nın olay yaratacak sözleri:

"Haysiyetsiz, şerefsiz baba müsveddesi. Öbür dünyada da iki elim yakanda olacak. Kızım; düşüp kalktığın yüzlerce kadından birinin resmini gördü ve tanıdı. Utanmaz, arlanmaz, ar damarı çatlamış insan müsveddesi... Kızın evde olduğunda, düşüp kalktığın kadınları evde tutuyorsun. Pislenmiş o ruhun gibi kızıma zarar veriyorsun. Allah'ın senin tez vakitte hesabını kesmesini diliyorum. Kızıma dokunan senin ve senin gibilerin elleri kırılsın. İçtiğin ve çektiğin maddelerin içinde boğulmanızı temenni ediyorum. Senin gibilere sadece acıyorum..."